UBER ajunge in Cluj Napoca in august

UBER va fi disponibil in orasul Cluj Napoca in prima saptamana a lunii august, acesta fiind cel de-al doilea oras din Romania in care serviciul UberX va fi oferit de catre compania UBER, lansarea sa avand la baza interesul foarte mare aratat de catre clujeni pentru serviciu in primele 6 luni ale anului.

Conform celor de la UBER, cateva mii de persoane din Cluj Napoca au deschis aplicatia pentru a vedea daca serviciul este disponibil in orasul lor, iar asta pare sa ii fi dat companiei curajul de a extinde disponibilitatea UberX in oras incepand din august, asa ca atunci veti putea plasa si primele comenzi.

Desigur ca UBER nu a anuntat data la care va lansa UberX in Cluj Napoca in cursul primei saptamani din luna august, asa ca ramane sa vedem ce data va fi oferita pentru disponibilitatea sa, aceasta urmand a fi anuntata in cursul urmatoarelor zile de catre reprezentantii companiei

UBER se lanzeaza in Cluj Napoca

uber cluj napoca

Harta de mai sus reprezinta toate deschiderile facute pentru aplicatia UBER in Cluj Napoca in primele 6 luni ale anului si observati ca vorbim despre destul de multe persoane care ar putea fi interesate de serviciul de taximetrie UberX, asa ca probabil el va avea succes in urma lansarii.

Cluj Napoca este un oras cu foarte multe persoane interesate de mediul IT, cu multi oameni care ar folosi servicii de acest gen, asa ca va fi interesant de vazut cum va evolua UBER in oras.

Cluj Napoca, Uber-ul tău ajunge în curând

  • Uber va ajunge în Cluj Napoca în prima săptămână din august
  • Cluj Napoca a ales Uber: mii de clujeni doresc să folosească Uber și au descărcat deja aplicația
  • Șoferii care doresc să câștige un venit suplimentar cu propria mașină au acum oportunitatea să devină micro-antreprenori cu Uber

Uber anunță lansarea serviciului UberX la Cluj Napoca, în inima Transilvaniei, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare orașe din Europa Centrală și de Est. Serviciul va fi disponibil pentru clujeni și turiștii care vizitează orașul începând cu prima săptămână din august.

Aplicația Uber a fost deja descărcată de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la șoferi care își doresc să devină parteneri Uber. Ne bucurăm să confirmăm astăzi că vom fi în Cluj la începutul lunii august. Angajamentul nostru față de comunitatea locală presupune, mai mult decât o opțiune de transport sigură și de încredere pentru utilizatori și o oportunitate economică flexibilă pentru șoferi. Uber iubește Cluj-Napoca și suntem gata să contribuim, alături de parteneri locali, pentru a face Clujul mai dinamic și mai competitiv decât este deja”, a declarat Nicoleta Schroeder, Director General Uber România.

Data exactă la care serviciul va deveni operațional va fi anunțată în curând. Până atunci, șoferii care își doresc să devină micro-antreprenori și să câștige venituri suplimentare conducând propria mașină sunt invitați să se înregistreze și să devină parteneri pe Uber.com.

Uber este o modalitate flexibilă de a câștiga un venit pentru mulți șoferi parteneri din București, care au diverse ocupații: 37% sunt antreprenori sau liber profesioniști, 31% au un serviciu full-time, în timp ce 22% nu au o altă sursă de venit și conduc cu Uber în timp ce sunt în căutarea unui loc de muncă. Când au fost întrebați de ce conduc cu Uber, 9 din 10 au spus că apreciază flexibilitatea și venitul în plus.

Am început dintr-o curiozitate și bineînțeles, dintr-o nevoie financiară. M-a încântat tare mult ideea de a caștiga niște bani, fără să am presiunea și stresul unui job tipic de vânzări. Libertatea pe care ți-o poate oferi acest tip de activitate este cel mai mare câștig. Mi-a oferit posibilitatea să îmi completez veniturile într-un mod foarte neconvențional și foarte liber, să pot face ceva ușor și la îndemană, fără stresul cotidian la care te poate supune un job normal” a spus Mihai, 35 de ani, un inginer care lucrează în vânzări și care conduce cu Uber în București, în timpul său liber.

Mai multe detalii despre Uber și cum să devii partener Uber, pe blog.