iPhone 7 si 7 Plus complet asamblate apar in nou imagini

In cursul noptii trecute noi imagini au aparut pe internet pentru a ne arata un iPhone 7 si un iPhone 7 Plus ce par a fi complet asamblate, ele avand inclusiv camerele montate si panourile frontale cu ceea ce pare a fi un ecran, sau un buton Home, insa cel mai probabil vorbim tot despre dispozitive facute pe bucati si nu terminale complete.

Acest lucru este destul de evident in baza modului in care butonul Home este montat in panoul frontal, compania Apple urmand a folosi unui 3D Touch care este la acelasi nivel cu restul panoului frontal, insa in imagini vedem un buton Home clasic, vizibil sub nivelul panoului frontal al celor doua dispozitive.

Separat de aceasta caracteristica, iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa arate exact precum cele doua obiecte pe care le vedem in aceste imagini, asa ca nu va ganditi ca veti vedea ceva diferit in momentul in care compania Apple le va prezenta oficial, acesta trebuind sa fie design-ul final utilizat pentru produse.

In momentul de fata apar atat de multe imagini cu diverse presupuse terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus asamblate in baza unor carcase facute de catre entitati necunoscute, incat in toamna Apple ar putea doar sa spuna ca tot ceea ce am vazut pana acum este real si sa finalizeze prezentarea.

iphone 7 si plus imagini

iphone 7 si plus imagini 1

16 COMENTARII

  1. Raman la 6s pana o sa isi vina si apple in fire(sa speram ca la anu’) si o sa puna OLED + rezolutie macar 2k pe plus si 1080p pe modelul de baza

  2. Cele mai urate telefoane iPhone acestea vor fi (sper totusi sa nu le lanseze asa) Camerele zici ca vor sa iasa din orbita, dungile alea arata ca un c&r, groase si parca s-a terminat vopseaua pe margini.

  3. Numai lui Srb i se pare superb orice scoate Apple. Dacă Apple ar face ciubote din cauciuc, cu inserții de aluminiu 7000, Srb ar fi extaziat.