Carcasa pentru iPhone care iti ascunde castile

Daca asculti des muzica pe iPhone folosind o pereche mica de casti, atunci poate vei fi interesat de carcasa celor de la TurtleCell care promite sa ascunda castile tale in interiorul sau, iar tu le vei putea scoate doar la nevoie, fara a fi nevoit sa le mototolesti prin buzunarele hainelor, asa cum probabil faci acum.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata unul dintre modelele acestu tip de carcasa, castile fiind introduse intr-un locas special, cablul lor fiind legat de un mecanism aflat la baza carcasei, acesta tragandu-le automat in interior, atunci cand apasati un simplu buton pozitionat pe ea.

Carcasa are un conector audio de 3.5mm care intra in portul audio al iPhone, deci nu veti putea folosi aceasta carcasa cu iPhone 7, insa o veti putea folosi cu iPhone 6, sau iPhone 6S, iar cu ajutorul sau veti simplifica extrem de mult folosirea castilor pentru a asculta continut multimedia in viata de zi cu zi.

Carcasa celor de la TurtleCell poate fi cumparata din aceasta pagina de catre cei interesati, ea nefiind disponibila deocamdata la vreun magazin din Romania, insa cine stie, poate intr-un viitor nu foarte indepartat o veti putea cumpara inclusiv de la noi din tara.