Prima Pagina Xiaomi Mi Notebook Air – clona MacBook Air a Xiaomi

Mi Notebook Air – clona MacBook Air a Xiaomi

Mi Notebook Air este un laptop prezentat in cursul acestei zile de catre compania Xiaomi intr-o conferinta de presa dedicata prezentarii unui nou smartphone din seria Redmi, iar dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, vorbim despre o clona a MacBook Air, chinezii specializandu-se pe copierea, in detaliu, a produselor Apple.

Mi Notebook Air este un laptop cu o carcasa din aluminiu, exact precum cea a MacBook Air, el avand un ecran de 13.3 inch cu rezolutie 1080p, dimensiune identica dar rezolutie mai mica, procesor Intel i5-6200U cu frecventa de pana la 2.7 GHz, 8 GB RAM, SSD de 256 GB si o placa video Nvidia GeForce 940MX integrata.

Mi Notebook Air are un port USB-C inclus impreuna cu doua porturi USB 3.0, un port HDMI si un conector audio de 2.5mm, cei de la Xiaomi afirmand ca a lor clona are o baterie ce functioneaza timp de pana la 9.5 ore, greutatea totala fiind de 1.3 KG, usor mai mica decat cea oficiala a Apple pentru MacBook Air.

Xiaomi a clona MacBook Air cu Mi Notebook Air

Separat de modelul mare, cei de la Xiaomi au anuntat si un model cu ecran de 12.5 inch al Mi Notebook Air, acesta fiind ceva mai usor si avand componente interne mai slabe, insa pretul sau de doar 540 de dolari este cu 350 de dolari mai mic decat cel al MacBook Air, adica aproape injumatatit, iar asta conteaza pentru chinezi.

Mi Notebook Air

Cele doua modele ale Mi Notebook Air urmeaza sa fie lansate pe piata la inceputul lunii august in China si probabil vor avea succes foarte mare deoarece sunt clone ale unor produse Apple de succes si au preturi cu mult mai mici, deci foarte multa lume si le va putea permite, chiar daca nu au marul luminat pe spate.

Mi Notebook Air 1

 • ali

  Chiar si clonele arata bine hehehehe

 • Srb Srb

  Frumusele

 • V.P

  Mi Notebook Air este raspunsul chinezilor la MacBook Air , pana si asemanarea numelui dovedeste directia exacta pe care au mers .
  Au stiut ca toate eforturile de a face un Notebook care sa NU semene cu MacBook Air sunt reduse , tot ce e subtire din aluminiu si NU e facut de Apple e clona .
  Sa vezi distractie acum , toata lumea stie ca produsele Xiaomi sunt de foarte buna calitate .
  Cele doua poze demonstreaza foarte clar felul in care au gandit si directia clara de atac .

 • Srb Srb

  Ei au copiat un design de 6 ani vechime si un produs de 2 ani vechime. Macbook Air este pe cale de disparitie. Nu stiu daca Mi va fi vandut global, in USA sau in EU. As fi vrut sa ajunga si la noi, dar la noi putine magazine au adus pana si surface book a celor de la microsoft. Pretul va fi punctul forte, si cei ce vor sa aibe si un windows oem macbook style acum au posibilitatea. As vrea sa incerc si eu unul din acesta

 • Srb Srb
 • Eu.G

  Nu e primul lor produs de tip clona

 • Srb Srb

  Puteau si ei sa puna pe capac macar initiala Mi parca arata ciudat absolut clean design.