Joystick-ul de care ai nevoie pentru a te juca pe iPhone si iPad

  Persoanele care se joaca des pe smartphone si tableta sunt mereu in cautarea de avea o mai mare precizie in timp ce juca jocuri de simulare sau actiune. De aceea cred ca ar putea fi interesati de un nou joystick fizic numit ScreenStick, care a fost special conceput pentru a oferi mai mare precizie si sensibilitate in timpul jocului.

 Joystick-ul ScreenStick pentru tablete a fost proiectat de catre o echipa de dezvoltare cu sediul în Marea Britanie si suporta o varietate de diferite jocuri de simulare si de actiune.

“Conul de control” cu suprafata conductoare moale, confera joystick-ului capacitatea de a controla dispozitivul mai exact ca o consola de jocuri si va permite sa controlati avioanele din jocuri cu un nivel de precizie pe care nu ati mai vazut-o inainte.

Our screen sticks support many different applications for tablets and smartphones. Until now, there are no proper ultra-sentitive joysticks on the market. This meant that we had to interpret the finger navigation commands from scratch.

So the software had to interpret making the navigation commands for the fingers. Therefore, it is possible that some areas of movement are restricted. However, we are trying to work together with various software developers to optimise the compatibility for our sticks.

Joystick-ul este “sustinut” cu ajutorul a doua ventuze de aspiratie. ScreenStick a fost conceput dupa un stick RC si are un diametru efectiv de 35 mm si o inaltime de 30 mm facandu-l ideal pentru tablete.

Pretul este de 25$.