Pokevision arata in timp real locatiile pokemonilor din Pokemon GO

Pokevision te ajuta sa prinzi toti pokemonii din Pokemon GO, serviciul afisand in timp real locatia tuturor creaturilor si timpul pentru care le gasesti acolo.

Pokevision este un serviciu extrem de util pentru utilizatorii Pokemon GO din lumea intreaga, el preluand informatii direct din serverele Niantic pentru a ne spune in timp real fiecare locatie a pokemonilor din jocul companiei, dar si perioada de timp pentru care ei sunt disponibili intr-o locatie sau alta.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum functioneaza Pokevision, el afisand orice pokemon care este prezent in jocul Pokemon GO, insa spre deosebire de joc, in harta acestui serviciu puteti vedea locatia exacta si minutele pentru care acel pokemon va mai sta in respectiva locatie inainte de a disparea complet.

Cei de la Pokevision sustin ca informatiile privind acesti pokemoni sunt preluate direct de la Niantic, deci vorbim despre o situatie foarte exacta a locatiei creaturilor din Pokemon GO, iar in baza sa va puteti ghida prin orase pentru a sti daca aveti timp sa ajungeti la fiecare pokemon inainte ca el sa dispara.

Prinde toti pokemonii cu Pokevision inainte sa dispara

O varietate de servicii de acest gen au aparut in ultimele saptamani, insa Pokevision este unul dintre cele mai exacte, iar asta pentru ca el preia datele direct din serverele Pokemon GO, deci stiti sigur ca un pokemon se afla in locatia afisata pe harta, dar si in perioada de timp pentru care el este aratat ca fiind prezent.

pokevision

Pentru a beneficia de acest sistem trebuie doar sa accesati acest website, iar acolo sa cautati orasul vostru din Romania, Pokevision urmand a afisa datele in cateva secunde, ele putand fi coroborate cu cele din Pokemon GO, iar dupa ce prindeti cativa pokemoni va veni lamuri ca informatiile sunt exacte.

Pokevision este disponibil gratuit, spre deosebire de alte servicii care incearca sa obtina bani de pe urma acestui fenomen numit Pokemon GO, asa ca puteti prinde toti pokemonii fara sa investiti bani in acest lucru, Pokevision fiind perfect pentru a avansa foarte rapid in joc.