7 tineri jucatori de Pokemon GO au fost alungati dintr-o biserica din Constanta

Fenomenul Pokemon GO cucereste inclusiv Romania si iata ca auzim in tara noastra despre intamplari neobisnuite care au la baza jucatorii care folosesc aplicatia celor de la Niantic, intamplarea de astazi venind direct de la Constanta, 7 tineri fiind goniti cu politia din curtea Catedralei Sfintii Apostoli Petru si Pavel.

Se pare ca in toiul noptii, cei 7 tineri au intrat in curtea Catedralei Sfintii Apostoli Petru si Pavel pe una dintre portile deschise, insa unul dintre calugarii care locuiesc acolo le-ar fi cerut sa plece, iar cand acestia au refuzat, politia a fost chemata in ajutor pentru a-i convinge sa paraseasca proprietatea locasului de cult.

Se pare ca in curtea Catedralei Sfintii Apostoli Petru si Pavel se gasesc o multitudine de pokemoni in jocul Pokemon GO si o varietate de persoane o viziteaza inclusiv in cursul zilei, insa tinerii din aceasta poveste au decis ca a vizita locatia in toiul noptii este o idee buna, desi lucrurile sunt complet diferite.

Politia chemata la fata locului i-a legitimat pe tineri si i-a scos din gradina Catedralei Sfintii Apostoli Petru si Pavel, asta desigur nu inainte ca lor sa le fie recomandat sa il caute pe Iisus in locul pokemonilor din Pokemon Go, insa probabil acest sfat nu va fi urmat nici de ei, nici de catre alti jucatori ai celebrului titlu.

Dimineata v-am spus ca doi tineri au trecut ilegal granita dintre Canada si SUA in timp ce jucau Pokemon GO, asa ca vorbim despre oameni care nu mai tin cont de lumea reala din cauza jocului.