Aplicatia PP nu se deschide dupa reboot, iata rezolvarea

Unii utilizatori ai iOS 9.3.3 jailbreak au descoperit faptul ca aplicatia PP refuza sa se mai deschida dupa repornirea terminalelor proprii, iar fara a o putea deschide nu putem reface jailbreak iOS 9.3.3 pentru a folosi in continuare toate tweak-urile si aplicatiile disponibile in Cydia, deci vorbim despre o problema majora pentru toata lumea.

Desigur ca deocamdata nu exista o explicatie clara pentru faptul ca aplicatia PP nu porneste dupa reboot, insa partea buna este ca avem o rezolvare, iar ea pare sa aiba legatura cu Substrate, platforma care ne permite sa folosim o gama foarte variata de tweak-uri care sunt disponibile in Cydia in momentul de fata.

Exista posibilitatea ca Substrate sa nu fie complet compatibil cu iOS 9.3.3, iar de aici vine si problema cu aplicatia PP, care nu porneste, dupa un reboot al iDevice-urilor, insa rezolvarea este una extrem de simpla, asa ca o puteti face in doar cateva secunde si va puteti bucura din nou de tot ceea ce va ofera iOS 9.3.3 jailbreak.

Cum rezolvi problema aplicatiei PP, care nu porneste

Urmand pasii de mai jos ar trebui sa aduceti lucrurile la normal :

  1. Inchideti-va terminalele folosind butonul Power al iDevice-urilor.
  2. Acum tinand apasat butonul Volume Up reporniti-le si dati-i drumul abia dupa ce iOS-ul a pornit si pe ecran vedeti LockScreen-ul.
  3. Deschideti task switcher-ul printr-o dubla apasare a butonului Home si inchideti toate aplicatiile care sunt deschise in background.
  4. Acum accesati aplicatia PP si apasati cercul din mijloc pentru a reface jailbreak-ul si a putea rula toate tweak-urile si aplicatiile.

Daca aveti alte probleme, le astept in comentarii.

1 COMENTARIU