Presedintele Samsung este investigat pentru solicitarea de prostituate

Lee Kun-hee are 74 de ani si este presedintele consiliului de adminsitratie al Samsung Group, iar in Coreea de Sud procurorii il investigheaza deoarece intre anii 2011 si 2013 ar fi platit diverse prostituate pentru servicii sexuale, aceasta fiind o infractiune in tara, iar scandalul iscat de la aparitia informatiilor este unul destul de mare.

Lee ar fi fost filmat de catre una sau mai multe prostituate inaintea unui act sexual, iar acele imagini au ajuns in mainile procurorilor, acestia desfasurand investigatia fara a oferi presei foarte multe detalii, un reprezentant al Samsung afirmand ca totul este doar o probleme personala a presedintelui consiului de administratie.

Clipurile video filmate in locatiile pe care Lee le vizita ar fi fost inclusiv folosite pentru a-l santaja pe presedintele consiliului de administratie al Samsung, insa se pare ca acesta nu prea a dorit sa plateasca vreun ban pentru ca ele sa nu ajunga la presa si autoritati, altfel nimeni n-ar fi aflat despre indiscretiile sale.

Scandalul nu ar trebui sa mire pe cineva, iar asta deoarece la conducerea Samsung au fost diversi oameni anchetati de catre autoritatile sud-coreene, unul dintre ei fiind inclusiv gratiat de catre un fost presedinte al Coreei de Sud dupa ce a fost gasit vinovat de comiterea unor infractiuni, deci lucrurile de acest gen sunt destul de normale la Samsung.

South Korean prosecutors said Wednesday that they have started investigating allegations that ailing Samsung Group chairman Lee Kun-hee bought sex from prostitutes several times between 2011 and 2013. The allegations were raised last week after internet news outlet Newstapa released footage purportedly showing a man who appeared to be Lee interacting with women who might have been prostitutes on several occasions.

Avand in vedere varsta inaintata a lui Lee, nu este exclus ca el sa renunte la pozitia pe care o are in cadrul Samsung, insa imaginea companiei este desigur afectata serios de un scandal de acest gen, mai ales ca in ultimii ani au existat numeroase probleme cu vanzarile.

Acum imaginati-va ce ar fi fost in presa daca Tim Cook ar fi fost intr-o pozitie similara.

Articolul precedentIata cate iPhone s-au vandut pana acum
Articolul următorOddworld: Stranger’s Wrath – un joc inedit oferit la REDUCERE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.