Adaptorul Lightning to 3.5mm pentru iPhone 7 (VIDEO)

S-a spus in repetate randuri ca Apple va include in cutia iPhone 7 un adaptor special care va permite folosirea castilor normale, pentru portul audio de 3.5mm, cu portul Lightning al dispozitivului, iar direct din Vietnam avem ocazia de a vedea ceea ce pare a fi viitorul accesoriu pe care Apple il va si vinde in magazine.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata acest adaptor Lightning to 3.5mm care a fost creat special pentru iPhone 7, in el putand fi introduse castile standard EarPods oferite de catre Apple pana acum in toate cutiile iPhone, ele urmand a fi prezente inclusiv in cutia noului smartphone care va fi lansat in toamna.

Adaptorul Lighning to 3.5mm ar fi fost furat dintr-o fabrica Foxconn din Vietnam, iar website-ul care a publicat imaginile ne-a aratat in fiecare an clipuri video si imagini cu terminale Apple inca nelansate, deci sunt putine sanse ca obiectul din imaginile de mai jos sa fie fals, asa ca uitati-va bine la el.

Acest adaptor Lightning to 3.5mm pentru iPhone 7 nu poate fi utilizat in iOS 9, sistemul de operare refuzand sa il recunoasca drept un accesoriu creat pentru iDevice-urile Apple, insa in iOS 10 el functioneaza fara probleme, semn ca utilizatorii nu se vor putea bucura de folosirea sa si pe versiunile vechi ale sistemului de operare.

Este foarte usor de observat faptul ca adaptorul are dimensiuni mici, un cablu foarte scurt si a fost gandit doar pentru a facilita folosirea castilor obisnuite cu iPhone 7, terminalul urmand a avea un al doilea difuzor in locul portului audio de 3.5mm, acest accesoriu fiind solutia de compromis a Apple pentru schimbare.

Adaptorul va fi oferit gratuit de catre compania Apple in pachetul iPhone 7, insa cei interesati vor putea sa il cumpere din magazinele celor din Cupertino, el putand fi comercializat la preturi ce ajung pana la 30 de dolari, zic eu, sau poate chiar mai mult, in functie de ceea ce isi doreste Apple.

adaptor lightning iphone 7

adaptor lightning iphone 7 1