iOS 9.3.3 jailbreak este acum disponibil in limba engleza

Astazi hackerii echipei Pangu au lansat versiunea in engleza a iOS 9.3.3 jailbreak, insa din pacate ea vine si cu o schimbare mare pentru modul in care este realizat jailbreak-ul, acum chinezii recomandandu-ne sa folosi Cydia Impactor pentru a face procedura folosind un calculator, o serie de limitari existand.

In primul rand, folosirea Cydia Impactor presupune si semnarea aplicatiei de jailbreak cu un Apple ID, preferabil nu al nostru, cei de la Pangu explicand toti pasii care trebuie parcursi pentru ca aplicatia sa poata fi instalata in terminalele noastre, insa aici intervine o noua limitare, expirarea.

Conform celor de la Pangu, acest jailbreak expira in 7 zile de la instalare, la fel ca si ce vechi, iar in momentul in care expira acel certificat, veti fi nevoiti sa urmati din nou procedura de instalare pentru a reinstala aplicatia Pangu in terminalele voastre si a face din nou jailbreak tethered cu ajutorul sau.

Aceasta actualizare NU aduce untethered jailbreak si NICI compatibilitate cu terminalele care initial nu erau compatibile, asa ca luati-va gandul de la asa ceva, deoarece exista sanse mici ca Pangu sa ne ofere ceea ce nu a fost oferit pana acum, deci terminalele cu chip-uri de 32 biti ar putea ramane fara acest jailbreak.

Aplicatia pentru jailbreak iOS 9.3.3 o puteti descarca din aceasta pagina, iar in aceasta pagina gasiti Cydia Impactor pentru diverse sisteme de operare. Un tutorial de jailbreak va urma.

UPDATE: Aici gasiti si un tutorial de jailbreak cu Cydia Impactor.