Tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 pe iPhone si iPad (Windows)

Tutorial jailbreak iOS 9.2 - iOS 9.3.3 te ajuta sa folosesti PP Jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum multumita Pangu.

Acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 este perfect pentru a folosi noul program al Pangu in ideea de a exploata iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza una dintre build-urile iOS listate mai jos, programul putand fi folosit in momentul de fata NUMAI intr-o versiune care are limba chineza.

O versiune in limba engleza pentru un tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 va fi disponibila in perioada urmatoare, insa cei de la Pangu nu au oferit vreo posibila ora sau zi la care ea va putea fi utilizata, insa in momentul in care apare va voi anunta si veti putea folosi acest tutorial la fel de bine inclusiv cu ea.

In momentul de cata puteti folosi acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 DOAR pe terminalele listate mai jos, programul nefiind compatibil cu iDevice-urile care nu au chip de 64 biti, limitarea fiind impusa de catre exploit-ul pe care chinezii de la Pangu au decis sa il foloseasca pentru procedura de jailbreak.

Pe de alta parte, trebuie sa stiti ca acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 va aduce un tethered jailbreak in terminalele voastre, deci veti beneficia de un iOS 9.3.3 jailbreak care la repornirea terminalelor dispare si impune redeschiderea aplicatiei Pangu din dispozitivele voastre, altfel nu veti putea beneficia de functionalitatea sa.

In esenta, acest iOS 9.2 – iOS 9.3.3 jailbreak nu este perfect, insa este ceva ce merita folosit pana in momentul in care va fi lansat iOS 10 si vom avea o noua solutie de jailbreak pentru acea versiune a sistemului de operare, asa ca pana atunci nu aveti altceva de facut decat sa utilizati ceea ce aveti.

Ce iOS este compatibil ?

Va puteti folosi de acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 pe urmatoarele versiuni ale iOS :

  • iOS 9.2;
  • iOS 9.2.1;
  • iOS 9.3;
  • iOS 9.3.1;
  • iOS 9.3.2;
  • iOS 9.3.3.

Pe ce iPhone sau iPad il pot folosi ?

Tutorialul de jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 poate fi folosit NUMAI pe terminalele de mai jos :

  • iPhone 5s;
  • iPhone 6;
  • iPhone 6 Plus;
  • iPhone 6s;
  • iPhone 6s Plus;
  • iPhone SE;
  • iPod touch 6G;
  • iPad mini 2;
  • iPad mini 3;
  • iPad mini 4;
  • iPad Air;
  • iPad Air 2;
  • iPad Pro.

Probleme si recomandari

Inainte de a urma procedura explicata in acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 trebuie sa faceti un backup iDevice-urilor voastre deoarece exista posibilitatea ca toate datele din dispozitive sa fie sterse in timpul, sau dupa folosirea programului pentru a va exploata terminalele.

In aceeasi idee, dezactivati codul de siguranta al dispozitivelor si PIN-ul unei eventuale cartele SIM, sistemul Find My iPhone trebuind deasemenea dezactivat deoarece exista potentiale probleme cu metoda prin care este facut jailbreak-ul, si in baza lor se va bloca totul in timpul procesarii.

Cum repornesc iPhone sau iPad cu tethered jailbreak iOS 9.2 – 9.3.3 ?

Dupa cum v-am explicat deja, acest program pentru iOS 9.2 – 9.3.3 jailbreak este tethered, adica in momentul in care iDevice-urile voastre repornesc, jailbreak-ul dispare si  nu va puteti folosi de el impreuna cu tweak-urile si aplicatiile instalate, iar aceasta este o problema care este destul de suparatoare.

Partea buna este ca pentru a reface jailbreak-ul nu este nevoie de reconectarea terminalului vostru la un calculator, ci doar despre accesarea aplicatiei Pangu din terminalele voastre, ea reactivand software-ul care a exploatat terminalele voastre, asa ca reface jailbreak-ului este cat se poate de simpla.

Este deasemenea necesar ca programul iTunes sa fie instalat in prealabil in calculatorul vostru, altfel procedura nu va functiona.

Cum fac jailbreak iOS 9.2 – 9.3.3 ?

tutorial jailbreak ios 9.3.3

Pasul 1

Descarcati programul PP jailbreak din aceasta pagina. ATENTIE! Deocamdata puteti descarca NUMAI versiunea in chineza, compatibila DOAR cu Windows.

Pasul 2

Conectati iDevice-ul la calculator.

Pasul 3

Deschideti programul PP jailbreak, apasati butonul verde si asteptati ca pachetul de jailbreak sa fie descarcat din serverele chinezilor.

Pasul 4

download

Acum pe desktop veti vedea un nou program numit PP, deschideti-l si apsati din nou butonul verde pentru a incepe procedura.

Daca vedeti o eroare precum cea din imaginea de mai sus, ea are legatura cu serverele Pangu si numarul mare de persoane care incearca sa faca jailbreak, deci nu puteti face nimic decat sa steptati ca ei sa o rezolve.

Pasul 5

Pe ecranul calculatorului va aparea o fereastra captcha, iar voi va trebui sa introduceti in casuta goala literele pe care le vedeti in imagine.

Pasul 6

Dupa confirmarea codului, procedura va continua si exista posibilitatea sa vi se ceara sa va logati cu Apple ID-ul vostru. Din pacate nu am cum sa recomand logarea cu Apple ID-ul intr-un aplicatie facuta de catre chinezi pentru ca datele de logare pot ajunge direct la ei si puteti ramane fara Apple ID daca nu va schimbati parola.

Pe de alta parte, procedura de jailbreak nu va continua fara logarea voastra, asa ca decizia va apartie.

Dupa locare vi se va cere sa instalati un profil in terminalele voastre, iar voi va trebui sa acceptati.

Pasul 7

Acum mergeti in Settings/Configurari > General > Profile/Profil, accesati acel profil si acordati-i incredere apasand butonul Trust.

Pasul 8

Acum o aplicatie numita PP va fi instalata in iDevice-urile voastre.

Pasul 9

Dupa instalarea aplicatiei, accesati-o si ACCEPTATI alerta pentru a primi notificari Push.

Pasul 10

Acum apasati pe cercul din aplicatie si asteptati ca aplicatia Cydia sa fie instalata.

Pasul 11

Veti fi notificati cu alerta cand aplicatia Cydia va incepe sa fie instalata, iar dupa finalizarea instalarii sale terminalul vostru va reporni, Cydia urmand a fi activa impreuna cu jailbreak.

Acum va puteti folosi de jailbreak, doar pana la repornirea iDevice-ului vostru, situatie in care va trebui sa redeschideti aplicatia PP pentru a putea beneficia din nou de ceea ce ofera programul de jailbreak.

Daca terminalul vostru reporneste, pentru a reface jailbreak repetati pasii 9 – 11.

83 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca nu am nevoie de calculator pentru a reactiva starea de jailbreak ca la metodele vechi de pe vremea ios 5-6 ?

  2. Salutare tuturor, am o intrebare…
    Intentionez sa creez un AppleID doar pentru procedura de jailbreak, altul decat cel pe care am datele si cu care am activat idevice-ul…
    Intrebarea este daca merge asa…?

  3. Am instalat jb, am bagat eclipse, mi-a dat eroare si s-a restartat si dup-aia ce crezi? Cand sa dau sa faca iar jb…se restarteaa

  4. @alex, nici un tweak nu iti face asta direct automat. Trebuie manual importate in “Muzica”. Ai 2 optiuni: Protube si Youtube ++ a celor de la Unlimapps.

  5. Am apasat pe cercul acela din aplicatia PP manager doar ca sta de aproximativ 5 minute si nu se intampla nimic. Am incercat sa deblochez ecranul pt ca s a stins, doar ca a ramas blocat si am fost nevoit sa dau un force restart si sa reiau procedura. Cam cat dureaza aproximativ ?

  6. As vrea sa stiu si eu daca s ceva tweak uri compatibile, eventual sa faci un articol despre ele,sa stiu daca merita sa fac jb acum.Multumesc. @alex iei protube pt descarcare muzica si bridge sa le importi in aplicatia muzica direct, fara sa folosesti pc ul.

  7. @zaone Deci daca mi se opreste telefonul, nu mai trebuie la il conectez la un pc ca sa il repornesc… El reporneste normal dar nu functioneaza cydia… Iar ca sa functioneze, intram in programul PP??

  8. Trebuie lasat dupa ce apesi pe cerc sa se inchida singur. Isi va da reboot si ar trebui sa apara cydia. Din pacate nu mi-a mers?

  9. gata. s-a instalat cydia. atat ca sunt putine surse cu tweak-uri si trebuie instalate manual
    @Bogdane eu am facut asta pe ios 9.3.2

  10. ma gândeam ca poate,exista un tweak prin care când intru sa zic cu safari pe vitanclub,sa descarce direct muzica in music. fara JB,dau pe melodie,şi incepe doar redarea fara sa se descarce

  11. Am încercat sa reinstalez aplicația pe telefon, am apăsat pe cerculeț de 5 ori si degeaba … Telefonul trebuie sa fie conectat la pc in timpul procesului ? Am încercat si conectat, si fără pc si nimic

  12. au picat serverele sau de ce nu mai merge? Se restarteaza vreo 2 min, si tot nu merge cydia, iar tweak-urile au disparut din settings…

  13. deci, se rulează aplicația descărcată exact ca în tutorial. se pot crea și conturi “fantomă” pe care nu le veți folosi decât în procedura de jailbreak. după ce jailbreak-ul este finalizat, se intră în programul instalat PP, se apasă în cercul mare de pe ecran și apoi se blochează tel de la buton. imediat el se va restarta și vor apărea pe ecran cydia și încă o aplicație cu programe în chineză. nefolositoare, se poate dezinstala din cydia. mie mi-a mers din prima fără nici o problemă. pt cei cărora nu le iese, schimbați portul usb și actualizați itunes.
    baftă!

  14. după ce restartați tel din diverse motive, reluați ultima procedură. intrați în programul PP, cercul cel mare, blocare tel. se restartează și reapare jailbreak-ul.

  15. Pentru cei care au un underline ” _ ” in id-ul apple account-ului ce pot face deoarece cand adaug acest semn imi adaug spatiu si nu ceea ce trebuie…

  16. îți faci un alt cont pe care-l folosești numai pt procedura de jailbreak. după ce ai terminat, te loghezi în appstore cu contul tău uzual.

  17. Ce as putea face daca nu mai merge deloc cydia iar PP degeaba il rulez ca se restarteaza de doua ori dupa lock, si tot fara jb ramane? Am incercat si de pe pc sa repun PP dar nimic. Ieri mi a mers, pana am instalat un tweak si si a dat restart. Acum nu mai apare niciun tweak nici in settings. In General apare profilul.

  18. Ce trebuie sa fac daca am instalat pphelpervsi cand vreau sa il deschid imi apare ” The exception unknown software exception ( 0xc0000417) occured in the application at location 0x1001bfc7 .

  19. Ce trebuie sa fac daca am instalat pphelper si cand vreau sa il deschid imi apare ” The exception unknown software exception ( 0xc0000417) occured in the application at location 0x1001bfc7″?

  20. încearcă să ștergi profilul, reiei procedura de jailbreak și nu mai instalezi tweak-ul respectiv. vezi că e un articol cu ce tweak-uri sunt compatibile cu jb ăsta. cel pe care l-ai instalat poate nu e compatibil.

  21. Salut.Am si eu o intrebare oare ii pot face jailbreak la un iphone 6s versiune 9.3.2(13f69) telefonul a fost cumparat de la Orange oare trebuie decodat dupa jailbreak?

  22. Buna,d-le Zaone.Astazi amintilnit un fenomen straniu dupa instalare jailbreack de pe calculator. La cateva secunde dupa instalare ,mi-a aparut in chineza ,pe display la iPhone 5S un chenar cu user de Apple ,cu un user chinezesc.Nu vreu sa vorbesc prostii,dar se pare ca instalarea de pe windows cu logarea pe contul propriul de Apple,aceste usere si parole ale noastre,sunt salvate de chinezi.Imi pare rau ca nu am apucat sa fac screenshot si sa postez aici,ceea ce mi-a aparut mie pe display .Eu propun tuturor sa aibe grija daca fac instalarea de pe Windows,si se logheaza cu user si parola la Apple.