Tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 pe iPhone si iPad (Windows)

Tutorial jailbreak iOS 9.2 - iOS 9.3.3 te ajuta sa folosesti PP Jailbreak pe iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum multumita Pangu.

Acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 este perfect pentru a folosi noul program al Pangu in ideea de a exploata iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza una dintre build-urile iOS listate mai jos, programul putand fi folosit in momentul de fata NUMAI intr-o versiune care are limba chineza.

O versiune in limba engleza pentru un tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 va fi disponibila in perioada urmatoare, insa cei de la Pangu nu au oferit vreo posibila ora sau zi la care ea va putea fi utilizata, insa in momentul in care apare va voi anunta si veti putea folosi acest tutorial la fel de bine inclusiv cu ea.

In momentul de cata puteti folosi acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 DOAR pe terminalele listate mai jos, programul nefiind compatibil cu iDevice-urile care nu au chip de 64 biti, limitarea fiind impusa de catre exploit-ul pe care chinezii de la Pangu au decis sa il foloseasca pentru procedura de jailbreak.

Pe de alta parte, trebuie sa stiti ca acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 va aduce un tethered jailbreak in terminalele voastre, deci veti beneficia de un iOS 9.3.3 jailbreak care la repornirea terminalelor dispare si impune redeschiderea aplicatiei Pangu din dispozitivele voastre, altfel nu veti putea beneficia de functionalitatea sa.

In esenta, acest iOS 9.2 – iOS 9.3.3 jailbreak nu este perfect, insa este ceva ce merita folosit pana in momentul in care va fi lansat iOS 10 si vom avea o noua solutie de jailbreak pentru acea versiune a sistemului de operare, asa ca pana atunci nu aveti altceva de facut decat sa utilizati ceea ce aveti.

Ce iOS este compatibil ?

Va puteti folosi de acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 pe urmatoarele versiuni ale iOS :

 • iOS 9.2;
 • iOS 9.2.1;
 • iOS 9.3;
 • iOS 9.3.1;
 • iOS 9.3.2;
 • iOS 9.3.3.

Pe ce iPhone sau iPad il pot folosi ?

Tutorialul de jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 poate fi folosit NUMAI pe terminalele de mai jos :

 • iPhone 5s;
 • iPhone 6;
 • iPhone 6 Plus;
 • iPhone 6s;
 • iPhone 6s Plus;
 • iPhone SE;
 • iPod touch 6G;
 • iPad mini 2;
 • iPad mini 3;
 • iPad mini 4;
 • iPad Air;
 • iPad Air 2;
 • iPad Pro.

Probleme si recomandari

Inainte de a urma procedura explicata in acest tutorial jailbreak iOS 9.2 – iOS 9.3.3 trebuie sa faceti un backup iDevice-urilor voastre deoarece exista posibilitatea ca toate datele din dispozitive sa fie sterse in timpul, sau dupa folosirea programului pentru a va exploata terminalele.

In aceeasi idee, dezactivati codul de siguranta al dispozitivelor si PIN-ul unei eventuale cartele SIM, sistemul Find My iPhone trebuind deasemenea dezactivat deoarece exista potentiale probleme cu metoda prin care este facut jailbreak-ul, si in baza lor se va bloca totul in timpul procesarii.

Cum repornesc iPhone sau iPad cu tethered jailbreak iOS 9.2 – 9.3.3 ?

Dupa cum v-am explicat deja, acest program pentru iOS 9.2 – 9.3.3 jailbreak este tethered, adica in momentul in care iDevice-urile voastre repornesc, jailbreak-ul dispare si  nu va puteti folosi de el impreuna cu tweak-urile si aplicatiile instalate, iar aceasta este o problema care este destul de suparatoare.

Partea buna este ca pentru a reface jailbreak-ul nu este nevoie de reconectarea terminalului vostru la un calculator, ci doar despre accesarea aplicatiei Pangu din terminalele voastre, ea reactivand software-ul care a exploatat terminalele voastre, asa ca reface jailbreak-ului este cat se poate de simpla.

Este deasemenea necesar ca programul iTunes sa fie instalat in prealabil in calculatorul vostru, altfel procedura nu va functiona.

Cum fac jailbreak iOS 9.2 – 9.3.3 ?

tutorial jailbreak ios 9.3.3

Pasul 1

Descarcati programul PP jailbreak din aceasta pagina. ATENTIE! Deocamdata puteti descarca NUMAI versiunea in chineza, compatibila DOAR cu Windows.

Pasul 2

Conectati iDevice-ul la calculator.

Pasul 3

Deschideti programul PP jailbreak, apasati butonul verde si asteptati ca pachetul de jailbreak sa fie descarcat din serverele chinezilor.

Pasul 4

download

Acum pe desktop veti vedea un nou program numit PP, deschideti-l si apsati din nou butonul verde pentru a incepe procedura.

Daca vedeti o eroare precum cea din imaginea de mai sus, ea are legatura cu serverele Pangu si numarul mare de persoane care incearca sa faca jailbreak, deci nu puteti face nimic decat sa steptati ca ei sa o rezolve.

Pasul 5

Pe ecranul calculatorului va aparea o fereastra captcha, iar voi va trebui sa introduceti in casuta goala literele pe care le vedeti in imagine.

Pasul 6

Dupa confirmarea codului, procedura va continua si exista posibilitatea sa vi se ceara sa va logati cu Apple ID-ul vostru. Din pacate nu am cum sa recomand logarea cu Apple ID-ul intr-un aplicatie facuta de catre chinezi pentru ca datele de logare pot ajunge direct la ei si puteti ramane fara Apple ID daca nu va schimbati parola.

Pe de alta parte, procedura de jailbreak nu va continua fara logarea voastra, asa ca decizia va apartie.

Dupa locare vi se va cere sa instalati un profil in terminalele voastre, iar voi va trebui sa acceptati.

Pasul 7

Acum mergeti in Settings/Configurari > General > Profile/Profil, accesati acel profil si acordati-i incredere apasand butonul Trust.

Pasul 8

Acum o aplicatie numita PP va fi instalata in iDevice-urile voastre.

Pasul 9

Dupa instalarea aplicatiei, accesati-o si ACCEPTATI alerta pentru a primi notificari Push.

Pasul 10

Acum apasati pe cercul din aplicatie si asteptati ca aplicatia Cydia sa fie instalata.

Pasul 11

Veti fi notificati cu alerta cand aplicatia Cydia va incepe sa fie instalata, iar dupa finalizarea instalarii sale terminalul vostru va reporni, Cydia urmand a fi activa impreuna cu jailbreak.

Acum va puteti folosi de jailbreak, doar pana la repornirea iDevice-ului vostru, situatie in care va trebui sa redeschideti aplicatia PP pentru a putea beneficia din nou de ceea ce ofera programul de jailbreak.

Daca terminalul vostru reporneste, pentru a reface jailbreak repetati pasii 9 – 11.