Prima Pagina iPhone 7S iPhone 7S cu Touch ID integrat in ecran a fost confirmat de...

iPhone 7S cu Touch ID integrat in ecran a fost confirmat de Apple

iPhone 7S, care ar trebui sa fie lansat anul viitor de catre compania Apple, ar urma sa aiba Touch ID integrat in ecran, cei din Cupertino pregatind o schimbare majora pentru aceasta versiune aniversara a smartphone-ului atat de indragit in lumea intreaga, si care a inregistrat vanzari de 1 miliard de dolari, conform Apple.

Integrarea Touch ID in ecranul iPhone 7S face parte din strategia Apple de a elimina complet butonul Home din iPhone si stim deja ca iPhone 7 are buton Home 3D Touch, acesta urmand a fi tactil si a avea Force Touch integrat pentru a simula click-urile prin vibratii, asa ca utilizatorii nu vor simti lipsa butonului obisnuit.

Implementarea Touch ID in ecranul iPhone se face cu ajutorul unei tehnologii cumparate de catre compania Apple impreuna cu o companie numita AuthenTec, co-fondatorul acestei companii fiind una dintre persoanele mentionate ca si inventatori pentru aceasta tehnologie in brevetul de inventie al celor de la Apple.

iPhone cu Touch ID in ecran devine realitate

Conform descrierii facute de catre compania Apple in brevetul sau de inventie, utilizatorii vor putea scana o amprenta in aproape orice regiune a ecranului pentru a avea acces la datele din propriile dispozitive, situatia fiind complet diferita fata de cea de acum, cand este necesara plasarea degetului pe butonul Home.

Desi cei de la Apple descriu un iPhone cu Touch ID inregrat in ecran care are si un buton Home, in realitate compania americana intentioneaza sa elimine complet acest buton din viitoarele versiuni ale terminalelor sale, insa intr-o prima iteratie el va fi disponibil pentru a nu face schimbarea prea radicala pentru clienti.

touch id ecran iphone

Foarte multa lume asteapta lansarea unui iPhone 7S cu Touch ID integrat, insa deocamdata nu stim sigur daca aceasta schimbare va fi intr-adevar oferita de catre cei din Cupertino, dar anuntarea sa va genera interes din partea unui numar extremd e mare de oameni, asa cum este si de asteptat.

 • V.P

  Offff ,, drum lung pana in septembrie 2017 😬

 • KTA

  ……2017,poate in iunie❓❓❓

 • Srb Srb

  Exact dupa cum a zis Dumnezeu, adica eu, in Iunie va veni, poate iulie dar nu sept!

 • V.P

  Te-ai stricat !! Cand nu te strici tu , intotdeauna .
  Auzi Dumnezeu !!

 • Srb Srb

  Omule, vorbeste frumos cu EL. Adica cu Mine !

 • Filip Ionut

  Articol de umplutura. Vorbiti va rog despre i7 nu 7s. Doamne Ajuta

 • ‘neaFane

  Un miliard de unitati, nu de dolari… Se zgaraiau astia pe c..ie daca vindeau doar de atat :)) Ai putea sa modifici…

 • Andrei Tod

  De ce ar sărbători 1 miliard de unități iPhone abia anul viitor dacă au realizat asta acum,alt articol fără sens ca și cele care spuneau că anul viitor se schimbă designul și nu anul asta!

 • Adrian F

  @zaone funcția din iOS 10 beta 3 (cel mai recent ) “multilingual typing” funcționează ? (Ex : am adăugat 2 tastaturi pe care le folosesc (engleză si romană ) din ce au spus cei de la Apple de aceasta funcție “multilingual typing” nu vei mai fii nevoit sa apeși pe iconița glob pentru a selecta alta limba la tastatura (va recunoaște /corecta automat in funcție de limba pe care o folosești ). Confirma/infirma cineva ? O zi buna

 • Era functionala in beta 2.

 • Adrian F

  Mi se pare una dintre funcțiile utile /motivante (cel puțin pentru mine ) sa faci update la iOS 10 dacă știe /corectează si in romană e perfect (nu trebuie sa mai apeși pe globul ăla sa schimbi limba de fiecare data când aveai nevoie )

 • sawrl

  da… si tie iti trebuie, iti este necesar sa te corecteze ios-ul, ca doar tu nu stii limba ta cu care te.ai nascut!

 • icetkk

  Nu e nimic rău în a te corecta iOS-ul în cazul în care ai tastat greșit un cuvânt. În loc să ștergi și să corectezi, apeși pe sugestie. E vorba aici de greșeli ortografice, nu de gramatică.

 • Adrian F

  Comentariu inutil (se întâmpla sa scrii foarte repede si sa greșești …sa nu-mi spui ca nu ți s-a întâmplat asta niciodată pentru ca nu te cred )

 • Mircea Radulescu

  In functie de vanzarile lui 7