Calculatorul Pokemon GO iti spune puterea pe care o vor avea pokemonii evoluati

Calculatorul Pokemon GO este un utilitar lansat zilele trecute pe internet, el fiind creat special pentru cei care doresc sa obtina cat se poate de multe de la proprii pokemoni prinsi in joc, el oferind informatii clare cu privire la puterea pe care o vor avea pokemonii nostri dupa ce le vom da dulciurile necesare pentru a evolua.

Conform creatorilor acestui calculator online, el ne permite sa alegem pokemonul pe care il avem si sa introducem puterea pe care acesta o are pentru lupte, iar mai poi ne spune ce fel de dulciuri din Pokemon GO putem folosi pentru a-i creste puterea si la cat va creste puterea acestuia dupa ce le vom folosi.

Ideea din spatele calculatorului este de a ii ajuta pe utilizatori sa nu foloseasca in mod inutil dulciurile pe care le au la dispozitie pentru a-si evolua pokemonii, astfel ca folosindu-va de acest calculator pentru Pokemon GO, veti avea parte de o experienta mult mai buna pentru a va administra pokemonii.

Calculatorul Pokemon GO te ajuta sa-ti evoluezi pokemonii mai usor

Avand in vedere ca Niantic nu ofera o ustensila de acest gen pentru utilizatori, un calculator este foarte util pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine cum evolueaza pokemonii din Pokemon GO si ce trebuie sa facem pentru a-i creste cat mai corect, deci este indicat sa va folositi de el chiar acum.

This tool predicts what the Pokemon will evolve into based on the provided Combat Power and the multipliers gathered from the community. This is useful for deciding whether the evolved Pokemon you have is stronger or weaker than the one you have now. Determining if the evolved Pokemon will be higher Combat Power is also useful for saving candies by avoiding having to test the evolution.

Daca sunteti interesati de calculatorul Pokemon GO, atunci il veti gasi in aceasta pagina.

calculator pokemon go