ACDSee este din nou disponibila GRATUIT in App Store

ACDSee este denumirea unuia dintre cele mai populare programe pentru editarea de poze folosindu-ne calculatoarele, iar din cursul sfarsitului saptamanii trecute exista o aplicatie in App Store cu aceeasi denumire care ofera o functionalitate similara pentru terminale iPhone.

Aplicatia ACDSee a fost conceputa special pentru a ne permite sa inregistram poze folosind camera principala a iDevice-urilor noastre, iar mai apoi sa le editam folosind editorul special creat de catre dezvoltatorii titlului, el continand o multitudine de optiuni care nu sunt in mod normal disponibile in aplicatia Photos creata de catre compania Apple pentru iOS.

CAPTURE, PERFECT, AND SHARE YOUR PHOTOS WITH ACDSEE. THE ACDSEE IPHONE APP COMBINES AN INNOVATIVE CAMERA, A POWERFUL PHOTO EDITOR, AND A CONVENIENT COLLAGE MAKER WITH ALL THE TOOLS YOU NEED FOR A GREAT MOBILE PHOTOGRAPHY EXPERIENCE. INNOVATIVE CAMERA FOR TAKING BETTER PICTURES. SPECIALIZED SHOOTING MODES, VIDEO CAPTURE, MANUAL CONTROLS FOR EXPOSURE/FOCUS/WHITE BALANCE, REAL-TIME EFFECTS AND ADJUSTMENTS, MULTIPLE FLASH MODES, SEPARATE EXPOSURE AND FOCUS POINTS, 6X DIGITAL ZOOM, A HORIZON LEVEL, AND MORE.

  • MANUAL CONTROLS
    PRECISE CONTROL OF EXPOSURE, FOCUS, SHUTTER SPEED, AND WHITE BALANCE.
  • SHUTTER PRIORITY
    AUTOMATICALLY ADJUST ISO BASED ON SHUTTER SPEED. REAL-TIME EXPOSURE WARNING FOR UNDER AND OVER EXPOSED.
  • SELFIE MODE
    LOOK YOUR BEST WITH SKIN SMOOTHING AND LIGHTENING, FRONT FLASH FOR DARK SITUATIONS, AND A BIG BUTTON TO MAKE IT EASY.
  • REAL-TIME FILTERS
    24 EFFECTS INCLUDING (MONO, TONAL, NOIR, FADE, CHROME, PROCESS, TRANSFER, INSTANT, AND MORE…
  • REAL-TIME ADJUSTMENTS
    BRIGHTNESS, CONTRAST, COLOR TEMPERATURE, VIBRANCE, CLARITY, SKIN TUNE, VIGNETTE.
  • HDR FUSION
    AUTOMATICALLY COMBINE THREE SHOTS TAKEN AT DIFFERENT EXPOSURES TO CREATE A SINGLE IMAGE WITH HIGH DYNAMIC RANGE. MANUALLY ADJUST THE BRIGHTNESS AND CONTRAST.

  ACDSee ofera pentru inceput posibilitatea de a controla modul in care sunt inregistrate pozele prin modificarea expunerii, a focalizarii, a vitezei shutter-ului, a balantei de culori si multe, multe alte aspecte ale modului in care putem captura poze folosindu-ne terminalele. Sparat poate fi ajustat ISO-ul in baza vitezei shutter-ului, expunerea in timp real, vor fi afisate alerte pentru supra sau sub expunere, va putea fi setata o prioritate pentru shutter si nu doar atat. Mai mult, exista posibilitatea de a alege o prioritate pentru pozele de tip selfie, vor putea fi aplicate filtre in timp real si multe, multe altele.

Aplicatia ACDSee pentru iPhone este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store intr-un format compatibil cu terminalele iPhone.

ACDSee