iPhone 7 albastru apare intr-o reclama a China Unicom

iPhone 7 albastru a fost confirmat astazi de catre operatorul de telefonie mobila China Unicom, o reclama fiind publicata de catre el cu doar cateva ore in urma.

iPhone 7 albastru, miticul produs despre care am aflat abia in cursul acestui an, este prezentat ca fiind pergatit pentru lansare de catre compania Apple, operatorul de telefonie mobila China Unicom creand o reclama speciala care sugereaza posibila aparitie a acestui nou smartphone in oferta celor din Cupertino.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata materialul publicitar creat de catre China Unicon, iar el pare sa confirme lansarea unui iPhone 7 albastru, prezenta acestei culori separat de cele gri, roz aurii si aurii, indicand faptul ca Apple intentioneaza sa ne faca o surpriza interesanta in cursul acestei toamne.

Aceasta este principala presupusa confirmare privind lansarea unui iPhone 7 albastru, restul informatiilor venind din surse nesigure, insa acum vedem pentru prima oara o presupusa confirmare venita de la un partener principal al companiei Apple in China, iar avand in vedere ca ne aflam in august, ei ar putea sti ce urmeaza sa vina in septembrie.

iPhone 7 albastru confirmat de un operator de telefonie mobila

Ca sa fiu complet sincer, lansarea unui iPhone 7 albastru ar putea genera mai mult interes pentru aceasta linie de smartphone-uri a Apple decat lansarea unui model negru spatial, insa desigur ca totul depinde de cercetarile facute de catre Apple si ceea ce au gandit americanii cu privire la aducerea pe piata a acestui produs.

ipjhone 7 albastru china

Pana acum nu am vazut vreo componenta care sa confirme in vreun fel sau altul posibila lansare a unui iPhone 7 albastru, insa daca acest material publicitar este adevarat, atunci este destul de clar ca acest terminal va ajunge pe piata cu aceasta culoare, iar eu unul abia astept sa vad cum arata.

Un iPhone 7 albastru ar fi o schimbare binevenita pentru compania Apple, care are nevoie de o crestere substantiala a vanzarilor, cei din Cupertino bazandu-se foarte mult pe software pentru a realiza aceasta crestere, insa o culoare noua pentru iPhone va avea cu siguranta un efect extrem de important.