iPhone 7 albastru, culoarea negru spatial si un buton Home care vibreaza

Zvonul din saptamanile trecute privind lansarea unui iPhone 7 albastru pare sa fi fost nimic mai mult decat o informatie inventata, sau cel putin asta ne spune o noua sursa care afirma ca Apple nu le va oferi utilizatorilor o asemenea schimbare, ci de fapt pregateste una complet diferita.

Mai exact, compania Apple va schimba culoarea gri pentru carcasa, ea urmand a fi un negru spatial, similar celui folosit pentru carcasa Apple Watch, ideea fiind de a oferi o modificare ce sa sugereze pentru utilizatori ideea ca s-a schimbat ceva pentru design-ul terminalului, chiar daca nu vorbim despre o schimbare revolutionala.

iPhone 7 albastru nu exista

Stiu ca multi dintre voi au asteptat un iPhone 7 albastru, insa Apple nu pare sa aiba un asemenea produs in dezvoltare si exista sansa ca el sa nu apara vreodata pe piata, chiar daca utilizatorii vor cere in mod constant lansarea sa, insa zvonuri despre el vom mai auzi cu siguranta in viitor.

Monday’s indications from Macotakara sources appear to be a clarification from earlier reports that suggested Apple would ditch space gray for a “deep blue” color option. Sources who claim to have seen the next-generation iPhone coloring apparently mistook the darker space gray for a blue shade.

Butonul Home are feedback tactil

O alta informatie ce are legatura cu iPhone 7 are in centru butonul Home al dispozitivului, compania Apple intentionand sa ne ofere unui care ofera feedback tactil in momentul in care il apasam, el fiind similar cu cel oferit de catre Force Touch, ideea fiind de a simula un click in momentul apasarii.

In lunile trecute au mai aparut informatii care sugerau faptul ca Apple ar putea implementa un motor vibrator in butonul Home al iPhone 7 pentru a simula vibratii si feedback tactil, insa utilitatea sa este discutabila in conditiile in care ecranul terminalelor deja ofera un asemenea feedback in momentul apasarilor puternice sau usoare.

Casti EarPods wireless

Saptamana trecuta ni s-a spus foarte clar ca Apple va include un adaptor pentru iPhone 7 care va permite conectarea castilor cu conector de 3.5mm la portul sau Lightning, dar si ca in cutia produsului vor fi incluse casti EarPods standars si nu unele care au conector Lightning, sau ar putea fi wireless.

In ciuda acelor informatii, astazi aflam ca Apple ar urma sa lanseze o pereche de casti EarPods wireless, ele putand fi puse in vanzare impreuna cu iPhone 7, ideea din spatele acestor accesorii fiind de a permite incarcarea terminalului in timp ce ele sunt folosite, lucru imposibil cu cele conectate la portul Lightning.

Concluzionand, Apple mai modifica o culoare, mai baga un motor vibrator si lanseaza accesorii pe care ar ar trebui sa le ofere gratuit.