Instagram va lansa un nou sistem de moderare a comentariilor

Instagram este cea mai mare retea de photo sharing de pe planeta, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, se pare ca utilizatorii vor avea parte de un nou sistem de moderare a comentariilor care sunt publicate pentru pozele si clipurile video pe care ei le partajeaza in cadrul Instagram.

Instagram a avut pana recent un sistem propriu de filtrare a comentariilor care sunt publicate in cadrul retelei sale, insa acum utilizatorii vor avea singuri posibilitatea de a face acest lucru, asa cum se intampla in cazul retelei Facebook de foarte multa vreme, schimbarea fiind asteptata de ceva vreme.

Cei de la Instagram considera ca unii utilizatori pot fi ofensati din cauza unor comentarii lasate de catre anumite persoane, iar din cauza asta le ofera posibilitatea de a sterge singuri comentariile pe care nu le doresc vizibile pentru continutul publicat de catre ei, schimbarea urmand a fi oferita pentru toata lumea.

Unele companii care au conturi in cadrul Instagram testeaza de ceva vreme aceasta noua functie implementata de catre compania detinuta de Facebook, iar extinderea sa la utilizatorii obisnuiti este o confirmare a faptului ca sistemul este un real succes, deci teoretic ar trebui sa avem parte de o experienta foarte buna in folosirea sa.

“Our goal is to make Instagram a friendly, fun and, most importantly, safe place for self expression,” said Instagram’s head of public policy, Nicky Jackson Colaco, in a statement to The Post. “We have slowly begun to offer accounts with high volume comment threads the option to moderate their comment experience. As we learn, we look forward to improving the comment experience for our broader community.”

Avand in vedere ca aceasta noua functie este prezentata de catre presa americana astazi, exista sanse ca noua functie a Instagram sa fie lansata oficial in cursul acestei zile, sau poate chiar saptamana aceasta.