Asa joci Pokemon GO prin consola unei Tesla Model S

Tesla Model S este una dintre cele mai cunoscute masini din lume, iar ce se putea potrivi mai bine cu ea decat integrarea Pokemon GO in consola centrala a masinii, astfel incat soferul sa poata prinde pokemoni in timp ce conduce si ignora toate regulile elementare de legislatie rutiera in vigoare ?

In imaginea animata de mai jos puteti vedea cum a reusit un american sa faca Pokemon GO sa ruleze in consola centrala a masinii sale Tesla Model S, iar avand in vedere ca aceasta are un ecran tactil, el este capabil sa interactioneze cu jocul pentru a prinde toti pokemonii care ii ies in cale in timpul plimbarilor cu automobilul.

Hack-ul este cu atat mai impresionant pentru ca vorbim despre o aplicatie care ruleaza in masina si se foloseste de GPS-ul si camera din spatele masinii pentru a oferi functionalitatea aplicatiei, deci vorbim despre o modificare serioasa facuta pentru a rula acest joc in masina produsa de catre Tesla.

Desigur ca persoana care a facut atoate aceste modificari nu a oferit detalii clare cu privire la tot ceea ce trebuie facut astfel incat jocul sa poata fi rulat, insa va puteti imagina si singuri ca procedura nu este nici pe departe simpla si oricum nu este recomandabil ca soferii sa isi modifice in acest mod masinile Tesla pentru a juca Pokemon GO.

It makes for quite a challenge. I almost backed over a Rattata! It’s not perfect. The Tesla’s display cuts off some of the game; I haven’t been able to fix that.This is a trial and error process. I once hacked my home so that my lights would blink every time I received an email. But that got old pretty quick and I haven’t been able to figure out how to make it stop.

pokemon go tesla

Desi ecranul masinii Tesla Model S taie o parte din interfata Pokemon GO in timpul jocului, detinatorl masinii reuseste totusi sa se foloseasca fara probleme de joc, asa ca in final vorbimd espre in hack foarte bine facut.