Un barbat a suferit arsuri de gradul 3 pe picior din cauza exploziei unui iPhone 6

Gareth Clear este un barbat de 36 de ani din Australia, iar una dintre recentele plimbari cu bicicleta facute in apropierea Manly Dam ii va ramane mereu in memorie, deoarece in urma sa a ajuns la spital cu arsuri de gradul 3 pe picior din cauza bateriei terminalului sau iPhone 6, aceasta explodand in urma unei cazaturi.

Barbatul sustine ca a cazut de pe bicicleta dupa ce apasat gresit cu piciorul pe pedala, iar desi, conform lui, cazatura nu a fost una puternica, bateria terminalului iPhone 6 a explodat la impact, iar el s-a ales cu arsuri de gradul 3 pe picior, aceasta poza aratandu-va cat de grava s-a dovedit a fi cazatura in final.

Desigur ca explozia a generat o flacara care a aprins hainele pe care barbatul le purta si asta a intensificat arsura de pe picior, el ajungand la spital unde a fost ingrijit de catre doctori, insa probabil va dori sa-si recupereze de la Apple cheltuielile medicale, insa chiar si mult decat atat, avand in vedere gravitatea problemei.

Avand in vedere tipul special de echipament pe care barbatul il purta, acesta s-a topit pe piele si a mentinut terminalul iPhone lipit de picior, barbatul avand arsuri si la mana din incercarile de a isi dezlipi terminalul de picior, medicii prelevandu-i o grefa de piele si acoperindu-i zona afectata.

It’s a bit random, the thing to be very specific about, the phone did hit the ground, it didn’t just spontaneously combust. It was a one in one million chance I hit a part of the phone which pierced the lithium battery and it exploded. I just saw smoke coming out of my back pocket and I was completely bewildered about what it was and then all of a sudden I felt this surging pain.

Din pacate aceasta nu este prima oara cand auzim despre probleme de acest gen, diverse terminale iPhone avand probleme similare si generand probleme medicale aproximativ la fel de grave pentru unii clienti Apple, asta desi majoritatea cazurilor implica doar distrugerea dispozitivelor si nimic mai mult.

Articolul precedentAsa joci Pokemon GO prin consola unei Tesla Model S
Articolul următorStream live pentru prezentarea Samsung Galaxy Note7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.