Asa arata Samsung Galaxy Note7 (IMAGINI)

Astazi urmeaza sa fie prezentat oficial Samsung Galaxy Note7 de catre compania Samsung, iar cu doar cateva ore inaintea evenimentului ce va fi organizat in New York, iata ca vedem noi imagini in care dispozitivul este prezentat lumii intregi, chinezii fiind cei care ne ofera posibilitatea de a il revizualiza.

In mare, Samsung Galaxy Note7 arata ca un Samsung Galaxy S7 Edge, avand acelasi ecran curbat spre margini, aproximativ acelasi design pentru panoul frontal, dar si pentru carcasa, diferentele in design nefiind chiar atat de mari intre terminalele companiei coreene si probabil exact aceasta eset si ideea.

Spre deosebire de terminalele anterioare, Samsung Galaxy Note7 are totusi un iris scanner, iar cu ajutorul sau clientii Samsung vor putea adauga un strat suplimentar de securitate pentru dispozitiv, ei urmand a isi putea scana retina ochiului pentru a debloca dispozitivele, dupa cum v-am prezentat deja in unele clipuri video.

Asa arata Samsung Galaxy Note7

Conform celor mai recente informatii, Samsung Galaxy Note7 urmeaza sa fie echipat cu chip-uri Qualcomm Snapdragon 820 si Exynoss, urmeaza sa aiba un ecran de aproximativ 5.8 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, o camera de 16 megapixeli, o baterie de 3500 mAh si un port USB-C.

imagine Samsung Galaxy Note7

Partea interesanta este ca Samsung Galaxy Note7 urmeaza sa aiba inclusiv o functie speciala care va permite reducerea consumului de energie prin reducerea rezolutiei ecranului de 2560 x 1440 pixeli la 1280 x 720 pixeli, insa ramane de vazut ce fel de imbunatatire va oferi aceasta schimbare, alegerea sa nefiind obisnuita.

In cursul acestei dupa-amiezi compania Samsung va transmite in direct conferinta pentru prezentarea Samsung Galaxy Note7 direct din New York, iar acolo managerii sai vor incerca sa vorbeasca in engleza si sa prezinte unele dintre noile functii ale terminalului, insa exact precum in cazul celor de la Apple, exista putine necunoscute in ceea ce priveste noul produs.

imagine Samsung Galaxy Note7 1

Specificatiile si pretul Samsung Galaxy Note 7 au fost dezvaluite

imagine Samsung Galaxy Note7 2