Un prototip iPhone 7 Plus apare intr-o prezentare detaliata

Primul prototip al unui iPhone 7 Plus albastru apare astazi intr-o prezentare video detaliata pentru a ne arata ce-ar putea lansa Apple in toamna.

Un prototip al iPhone 7 Plus albastru, facut de catre o companie asiatica, apare astazi intr-o prezentare detaliata, el fiind realizat in baza unor schite furate din fabrica unui partener al companiei Apple, deci nu vorbim despre un dispozitiv care a fost realizat in vederea testarii si este functional in vreun fel sau altul.

Acesta este primul prototip iPhone 7 Plus albastru pe care il vedem in vreo prezentare video, culoarea fiind diferita fata de ceea ce am vazut in alte imagini sau concepte, insa caracteristicile dispozitivului sunt in ton cu ceea ce ne-au spus o varietate de zvonuri aparute pana acum pe internet dintr-o gama extrem de diversificata de surse.

Culoarea albastra pentru iPhone 7 a fost confirmata de un operator de telefonie mobila din China, acesta publicand un material promotional zilele trecute pe internet, in el fiind prezentate 4 culori pentru iPhone 7, iar printre ele se afla si cea albastra, asa ca ramane de vazut daca Apple o va folosi, sau nu.

Prototipul unui iPhone 7 Plus albastru

Revenind la acest prototip inedit al unui iPhone 7 Plus albastru, el ne arata din nou camera duala pe care compania Apple ar fi ales sa o foloseasca pentru el, dar si acel Smart Connector prezent la baza, despre el nefiind disponibila deocamdata informatii care sa ne ofere o idee cu privire la functionalitatea pe care ar putea-o avea.

In rest, toate noutatile acestui iPhone 7 Plus albastru sunt identice cu cele pe care le-am vazut in atat de multe zvonuri, adica: eliminarea antenelor din carcasa, eliminarea portului audio de 3.5mm, camera duala si acel Smart Connector, acestea fiind principalele modificari pentru carcasa.

Avand in vedere ca deocamdata nu stim ce nuanta de albastru ar putea folosi compania Apple in iPhone 7, insa e greu de crezut ca vom avea un albastru atat de deschis, daca el va fi folosit, asa ca nu va familiarizati prea mult cu aceasta culoare deoarece exista o mare posibilitate ca Apple sa foloseasca o nuanta mai inchisa.