iPhone 7 ar putea avea 3 GB RAM

iPhone 7 cu 3 GB RAM ar trebui sa fie lansat in cursul lunii viitoare de catre Apple, cantitatea suplimentara urmand a oferi performante ridicate.

iPhone 7 ar putea avea 3 GB RAM conform unor informatii aparute in cursul acestei seri, compania Apple pregatindu-se sa creasca de la 2 GB la 3 GB cantitatea de memorie RAM oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa nu se stie deocamdata in ce fel o va face.

Zvonuri aparute in cursul utimelor luni au sugerat faptul ca vom avea doar un iPhone 7 Plus cu 3 GB RAM, compania Apple implementand cantitatea mai mare doar in terminalul cu dimensiune mai mare pentru ca el are o camera duala si ar avea functii avansate pentru inregistrate foto/video, plus editare, astfel ca are nevoie de putere de procesare mai mare.

Implementarea a 3 GB RAM in iPhone 7 ar putea fi posibila, desi nu este sigura, deoarece ar fi greu pentru Apple sa justifice in fata clientilor lipsa unui GB de RAM din terminalul mai mic, criticile la care cei din Cupertino vor fi supusi putand afecta serios vanzarile, chiar daca explicatiile lor ar avea o anumita logica in final.

iPhone 7 cu 3 GB RAM

Pentru Apple implementarea a 3 GB RAM in iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu ar fi o problema foarte mare deoarece modulele RAM sunt ieftine si costurile nu ar fi ridicate, insa sporul de performanta pe care utilizatorii l-ar simti ar fi exponential, chiar daca in momentul de fata iPhone 6S nu sufera din cauza celor 2 GB RAM.

Increasing built-in memory capacity at next-generation smartphones, including new iPhone devices, will further ramp up demand for memory products in the third quarter, said sources, noting that the mobile DRAM capacity of the next-generation iPhone is expected to increase to 3GB from 2GB previously, while those for new Android phones are expected to raise to 6GB from 4GB.

Daca Apple va implementa 3 GB RAM in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, atunci vom vorbi cu siguranta tot despre module RAM DDR4, asa precum avem in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa noile module ar putea consuma mai putina energie si ar putea avea performante mult mai bune, deci in final vorbim despre imbunatatiri serioase.

Acestea fiind spuse, este clar ca vom avea 3 GB RAM in cel putin un model al iPhone 7 anul acesta, insa daca Apple gandeste logic, atunci ambele ar trebui sa aiba exact aceeasi cantitate.

16 COMENTARII

  1. IPad Pro are 4 gb Ram , teoretic iPhone 7 ar trebui sa aiba mai mult de 2 gb ram din cauza similitudinii dintre procesoare cu Ipad pro!

  2. La ce rezoluție mică are iPhone, nu se justifică mai mult de 2 GB de RAM. În plus, să nu uităm că iOS este optimizat, așa că…

  3. 2GB RAM sunt suficienti anul asta , abea de anul viitor obligatoriu 3GB RAM din moment ce Apple trece pe Oled .
    Cum Oled-ul de calitate superioara sare de 500 ppi trebuie fara discutii si RAM suplimentar .
    Nu cred ca vor baga intr-un model de umplutura cum e iPhone 7 ,, spun “umplutura” tocmai din cauza Apple care ne baga pe gat si ne face capul mare cu un iPhone aniversar ce are data de lansare in iunie ,, poate ,, septembrie 2017 .

  4. Daa, așa e, la fiecare articol în care apăreau informații despre progresul produselor Samsung, Srb sărea cu remarca de struguri acri.

  5. 3 gb ram ti se par multi?? deja se apropie de samsung cu specurile lor mari..practic doar asta stie sa faca samsung..baga ram si mhz in plus ani de zile

  6. Nu se justifica introducerea de rami cand nu se anunta schimbari majore(panouri qHD sau macar hd pe modelul de 4.7′) nici alte feature-uri care consum ram, asa ca nu mi se pare o idee buna sa introduca ram, sau sa faca ca One plus 3, sa bage x cantitate de ram si sa limiteze din IOS la 2 gb???