iOS 10 beta 4 are o problema majora cu semnalul

iOS 10 beta 4 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple, iar de atunci si pana acum am sesizat ca el are probleme majore in a mentine semnalul GSM al iPhone 6S Plus-ului pe care il folosesc, acesta disparand aparent aleator, in special cand circul intre diverse destinatii din oras.

Problema apare in principal cand incerc sa navighez pe internet, atunci terminalul deconctandu-se de la retea pentru a se reconecta in aproximativ un minut, iar acest lucru se intampla constant, dupa fiecare pauza de 10 – 15 minute in navigarea pe internet de pe terminal.

Aceasta este prima oara cand intampin o problema de acest gen si ea este extrem de enervanta deoarece atunci cand am nevoie de internet trebuie sa stot astept sa se reconecteze la retea, iar problema apare inclusiv in zonele in care semnalul este foarte bun, deci nu vorbim despre o problema de zone cu lipsa de semnal.

Toate deconectarile se fac in zone in care am circulat de nenumarate ori si nu am avut vreo problema cu deconectarea de la retea cand incercam sa folosesc internetul, asa ca singurul vinovat la care ma pot gandi este iOS 10 beta 4, aceasta versiune a iOS parand sa nu fie capabila sa mentina conexiunea GSM activa la incercarea de a folosi internetul.

Resetarea setarilor de retea nu a ajutat in vreun fel sau altul, iar urmatorul pas este un restore, insa daca problema va persista, atunci voi renunta la iOS 10 pana in momentul in care o versiune noua va fi lansata si problema va fi rezolvata, iar asta pentru ca nu ma pot folosi de internet cum trebuie atunci cand plec de acasa.

Voi ati avut probleme de acest gen cu iOS 10 beta 4 dupa instalare ?