iPhone 7 auriu PORNIT apare in noi imagini

iPhone 7 auriu apare astazi in noi imagini venite direct din China, ele aratandu-ne carcasa care nu se deosebeste de ceea ce am vazut pana acum, insa spre deosebire de alte dovezi, acest terminal este pornit si prezentat ca fiind un dispozitiv real care urmeaz asa fie lansat oficial pe piata.

De la aparitia acelui clip video in care am vazut un iPhone 7 Plus albastru, alte imagini mai clare si mai convingatoare nu au mai fost publicate, cel putin pana astazi, de aceasta data terminalul din imagini fiind pornit, insa asta nu garanteaza fara dubiu faptul ca vorbim intr-adevar despre un iPhone 7.

Indiferent daca vreuna dintre imaginile aparute pana acum este 100% reala sau nu, este clar ca Apple pregateste aducerea pe piata a terminalului sau si ca design-ul a fost deja finalizat in vederea initierii productiei in masa a viitorului smartphone, deci vom tot vedea poze de acest gen in perioada imediat urmatoare.

UPDATE: Aici puteti vedea camera unui iPhone 7 pornit testata intr-un clip video.

Stim sigur ca iPhone 7 va fi lansat cu o carcasa ce nu este impartita in trei parti distincte de antene, ca gaura pentru camera este mai amre si ca la baza avem un al doilea difuzor un locul portului audio de 3.5mm, absolut toate carcasele aparute pana acum aratand exact acest lucru ca fiind sigur.

iphone 7 carcasa aurie

In China sunt produse o varietate de clone ale iPhone 7, iar in aceste imagini am putea vedea exact acest lucru, era aratand exact precum ar trebui sa fie si terimnalul pe care Apple se pregateste sa-l aduca pe piata, insa sistemul de operare instalat este unul Android si functioneaza mult mai prost.

Desi imaginea cu ecranul acestui iPhone 7 pare sa sugereze faptul ca vorbim despre un terminal care are instalat un modul de testare a functiilor, este greu de spus daca software-ul este real, sau vorbim despre o emulare a sa in Android pentru a pacali clientii.

iphone 7 carcasa aurie 1

iphone 7 carcasa aurie 2

48 COMENTARII

  1. cred ca imi voi lua si acesta 7 sau SE sau cum s-o numi. Si in a 2a poza parca se vede ca touchid nu va mai fi buton fizic

  2. design, auriu simplu cu putin alb, difuzoare pe ambele parti si nu cum era pana acum 6 gauri pe o parte si 2 pe cealalta.

  3. si tot timpul vreau ceva cat mai perfect..mai ales daca acum va avea rezistenta la praf si apa si mai ridicata,iOS10 probabil va merge si mai bine cu cpu A10. Sunt sigur la ce introduc prin 3d touch au pastrat ceva si pt butonul home button ceva special doar pt iphone 7/7 plus

  4. @srb srb. Asa mi s-a parut si mie butonul, inainte sa vad ce ai scris. Asta cred ca e produsul real, nu machete ca pana acum. Hai cu invitatiile alea. Undeva dupa 22 23 august trebuie sa le trimita daca enevtul va fi pe 5 6 septembrie.

  5. ce design ca e la fel ca la iphone 6.. ca ia pus doua benzi albe sus si jos..inseamna ca e design nou..doua difuzoare sunt pe tel din 2013 incoa..si l-a mai gaurit un pic..mare designe..

  6. nu conteaza, pt mine de ex cand a aparut ipod touch ultima gen mi-a placut designul simplu.Deci nu ma deranjeaza ca vine cu un design mai simplist

  7. am inteles ca va veni cu rezistenta la apa mai mare, chiar si acuma 6s e mai rezistent la apa ca iphone 6 si sa nu mai zic fata de 5s

  8. din pacate, pe cat de mult as vrea plus, o sa imi iau cel normal din cauza bezelurilor inca mari ceea ce fac Plus pt mine cam mare fizic. De ex s7 edge e ok fizic pt un 5.5″. Daca la anul iphone aniversar va deveni ce spun zvonurile si cu ocazia asta se vor reduce marginile laterale si top/bottom atunci voi merge sigur pe 5.5″

  9. si in masina nu imi incape in suportul special pt el si ar trebui sa il pun in cotiera ceea ce este un minus, tinand cont ca daca ar fi putin mai mic ar fi intrat unde trebuie

  10. Cumva anul acesta, sau mai bine zis sf anului este destinat Mac. Anul iphone va fi anul viitor.Dar pt mac este esential sa vina cu noile macbook pro care sunt cu hardware de 2 si 3 ani vechime, imac, mac pro, mac mini si thunderbolt display

  11. pai din moment ce mi-a placut si design’ul iphone 4 cu sticla fata spate, aici au pus display curbat putin la muchii. deci e ok imi place. Sa speram doar ca datorita GG5 o sa reziste.

  12. Nu există ceva “cât mai perfect”, deoarece “perfect” este superlativul absolut. Mai bine ai pune niște bani în pregătirea ta decât în băieții care dau cu cuțitele :)))

  13. nu cred ca vor implementa sa suporte apple pencil pt iphone..ecran prea mic, si apple pencil prea mare pt 5.5″. Or sa foloseasca tehnologia acolo unde isi are rostul si este logic..probabil the next step este pt mac’uri

  14. ba nu. poate am zis referitor la s6 sau s7 dar nu la iphone….esti zapacit? cum sa zic EU ceva de rau de Apple ??!?!?!?!?!?!?!?!?

  15. Ai dreptate, tu arunci cuvinte fără să gândești. Perfect înseamnă… perfect! Nu poți spune “mai perfect”, așa cum nu poți spune “femeie mai însărcinată”. Gramatica de gimnaziu :))

  16. Snobii au nevoie de materiale nobile pentru a-și da valoare. Tu scriai la un articol: “cine nu are între picioare, măcar să aibe (sic) în mână”
    Mă lasă rece dacă pixul e din aur dau aluminiu 7000,important e să își facă treaba bine.

  17. daca un om imi cere sa ii fac un lucru si eu ii indeplinesc dorinta exact asa cum a vrut el, pt el a iesit perfect. Daca eu adaug ceva care sa fie mai presus de ce a vrut el, pt el va iesi mai mult decat perfect. Nu vorbesc de esenta cuvantului ci de imperfectiunea omului de a se multumi cu putin.Dar am uitat cu cine vorbesc.Ai dreptate

  18. Și ce servicii adaugi de obicei? Tu nu înțelegi lucruri elementare, așa cum e noțiunea de “perfect”.
    Dacă omul ăla se mulțumește cu o poziție și pentru el este perfect, orice altă poziție sau simulare din partea ta nu înseamnă că e “mai perfect”. Pur și simplu noua experiență pe care i-ai oferit-o tu este cea perfectă, iar cea de dinainte era imperfectă.

    Mă opresc aici cu explicațiile, că parcă aș încerca să învăț porcul să cânte: eu îmi pierd vremea, iar porcul se enervează.

  19. hai lasa artificiile astea. Perfect sau mai mult ca perfect este o stare de apreciere din punctul de vedere al omului.Nu uita ca tot un om a definit candva acest cuvant.Orice este creat de om este imperfect sau poate fi imbunatatit.Love lives forever !

  20. Bărbații adevărați au mâna mare, și un iPhone 6S Plus se potrivește bine în mână. Cei cu mâna mică… se spune că o au mică, pentru că nu e mare 🙂 I

  21. De ce nu îți schimbi mașina? IPhone Plus oferă o experiență superioară variantei pentru cei cu “mâna mică”.

  22. pai tocmai ce o am de 2 luni… pt mine telefonul trebuie adaptat la masina. masina este mai importanta ca un kkt de telefon. asa cum casa este mai importanta ca masina and so on…Love Lives Forever !

  23. haha buna asta…..deci tie iti plac aia diformi am inteles.Eu am mana normala, si ce experienta atat de diferita imi ofera plus? eu stiu ce experienta imi ofera ipad pro dar totusi este alta dimensiune. Iar plus nu ofera acea experienta, ai niste chestii in plus la mail mesagerie etc si cam atat.Loves live forever !

  24. Ma SRB acum is ironic si rau ???…
    Asa mult venerezi Apple si pe Steve ca ma mir cu te-ai dus cu el, ca doar fara el roata nu mai e rotunda ???