Camera unui iPhone 7 functional apare intr-un clip video

Camera unui presupus iPhone 7 pornit si aparent real este testata folosind software-ul intern de testare a prototipurilor iPhone ale Apple.

Astazi avem ocazia pentru a vedea pentru prima oara cum arata un presupus iPhone 7 functional, acesta aparand intr-un clip video care ne demonstreaza cum functioneaza software-ul in baza caruia compania Apple ar testa modul in care camera implementata in dispozitiv este capabila sa inregistreze poze.

Mai jos puteti vedea acest presupus iPhone 7 functional, persoana care il are in mana avand deschis un presupus software de test folosit de catre compania Apple cu prototipurile de terminale iPhone pe care le testeaza, el fiind capabil sa verifice o varietate de functii pe care terminalele celor din Cupertino le au.

Desi acest clip video cu un presupus iPhone 7 functional este foarte scurt, software-ul demonstrat in el pare sa fie real, sau cel putin reprodus extrem de bine, daca vorbim despre o clona si nu un prototip al companiei Apple, iar pana una-alta este greu de spus ca in imagini nu vedem un iPhone 7 real.

iPhone 7 functiona cu camera in teste

De-a lungul anilor am vazut de multe ori prezentat SwitchBoard pe un prototip al unui iPhone inca nelansat, aceasta fiind denumirea software-ului intern pe care Apple il foloseste pentru a-si testa produsele, versiunea din clipul video de mai jos parand sa confirme faptul ca vorbim despre un iPhone 7 functional si real.

Aceasta este prima oara cand vedem cum functioneaza camera iPhone 7, sal cel putin cea a unui presupus prototip aparut in China, aceasta urmand a avea dimensiune mai mare si probabil un senzor de imagine mult imbunatatit, insa ramane de vazut in luna septembrie ce a pregatit intr-adevar compania Apple pentru noi.

Acestea fiind spuse, parerea mea este ca in clipul video de mai sus vedem intr-adevar un iPhoen 7 functional, sau cel putin totul pare atat de bine realizat incat poate pacali pe oricine, iar daca dispozitivul este unul fals, atunci exista sanse mari sa vedem unul real in perioada imediat urmatoare de la partenerii Apple.