Gwyneth Paltrow va fi mentor in Planet of the Apps

Gwyneth Paltrow, una dintre cele mai cunoscute actrite americane, urmeaza sa fie unul dintre mentorii din cadrul show-ului TV Planet of the Apps care este finantat in totalitate de catre compania Apple, ea urmand a avea rolul de a ii ajuta pe concurentii care vor participa in cadrul filmarilor.

Separat de Gwyneth Paltrow si Gary Vaynerchuk urmeaza sa fie un consultant pentru misiune, in timp ce Will.I.Am va avea exact acelasi rol, deci vorbim despre nume importante care vor fi implicate in producerea si Planet of the Apps, show-ul TV fiind unul extrem de important pentru cei de la Apple.

Conform celor de la Apple, show-ul TV Planet of The Apps are menirea de a prezenta povesti de succes din ecosistemul App Store, dar si de a ajuta dezvoltatori cu idei foarte bune sa obtina finantare de la antreprenori dispusi sa investeasca sume serioase in aducerea pe piata a aplicatiilor pe care acestia le-au gandit.

Planet of the Apps este produs pentru a fi distribuit prin intermediul Apple Music, insa exista sansa ca Apple sa il transmita inclusiv printr-o televiziune americana, iar asa el va ajunge in atentia unui numar mult mai mare de oameni si cu siguranta va avea un succes mult mai mare in aceste conditii.

Developing and launching a business based on your own original idea can be exhilarating, but intimidating. This is a great opportunity to be part of a series that lets us use our experiences to help app developers break through and create viable businesses that will impact peoples’ lives.

Filmarile pentru Planet of the Apps nu au inceput deocamdata si nu se stie cand urmeaza sa inceapa, iar in aceeasi masura nu se stie nici cand ar urma sa fie lansat oficial show-ul TV, insa cei de la Apple vor anunta din timp disponibilitatea sa, iar pana atunci vom afla si ce alti actori importanti vor aparea in el.