Downgrade iOS 9.3.4 la iOS 9.3.3 pe iPhone sau iPad

iOS 9.3.4 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar acum puteti face downgrade la iOS 9.3.3 fara probleme, aceasta fiind versiunea publica a sistemului de operare pe care din Cupertino o mai semneaza prin intermediul iTunes, deci indiferent ce altceva ati fi dorit sa instalati, puteti instala doar aceasta versiune a iOS.

Downgrade de la iOS 9.3.4 la iOS 9.3.3 puteti face daca nu sunteti multumiti de ceea ce ofera noua versiune a sistemului de operare, sau daca doriti sa face jailbreak, iar asta deoarece iOS 9.3.4 blocheaza iOS 9.2 – iOS 9.3.3 jailbreak, deci trebuie sa ramaneti la versiunea veche daca doriti sa va folositi de tweak-uri si aplicatii.

Este recomandabil ca inainte sa faceti downgrade de la iOS 9.3.4 la iOS 9.3.3 sa faceti si un backup al datelor voastre, insa trebuie sa stiti ca acel backup nu poate fi folosit in versiunea veche a sistemului de operare, deci il faceti doar pentru a-l folosi daca reveniti la iOS 9.3.4, sau daca veti face update la iOS 10 in septembrie.

Downgrade iOS 9.3.4 la iOS 9.3.3

Inainte de a urma aceasta procedura trebuie sa va asigurati ca aveti cea mai recenta versiune a iTunes instalata in calculatoarele voastre, iar asta deoarece doar prin intermediul acestui program veti putea face downgrade de la iOS 9.3.4 la iOS 9.3.3.

Pentru a face downgrade iOS 9.3.4 la iOS 9.3.3 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Descarcati iOS 9.3.3.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa urmarea acestei proceduri de downgrade iOS 9.3.4 la iOS 9.3.3 aveti avea cea din urma versiune a sistemului de operare instalata in terminalele voastre.