Descarca iOS 9.3.3 pentru iPhone si iPad

iOS 9.3.3 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind acum disponibila pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad sau iPod Touch din lumea intreaga, ipsw-uri pentru instalarea acestei versiuni fiind deasemenea oferite de catre cei de la Apple.

Cea mai simpla metoda de a instala iOS 9.3.3 prin update este folosirea sistemului Software Update, Actualizare Software, insa daca nu aveti spatiu pentru a face aceasta procedura, sau daca doriti sa faceti downgrade de la iOS 10 pentru a instala acest build al iOS, atunci veti avea nevoie de un ipsw.

Ipsw-urile de mai jos pot fi utilizate numai cu iTunes pentru a face restore sau update la iOS 9.3.3, deci nu incercati sa le folositi cu altceva deoarece acest lucru nu este posibil, insa fiecare ipsw are minim 1 GB ca si marime, asa ca trebuie sa fiti constienti de spatiul pe care il ocupa el, inca pe atat fiind necesar la instalare.

Inainte sa incepeti sa descarcati vreun ipsw pentru iOS 9.3.3, asigurati-va ca il aveti pe cel corect pentru versiunea voastra de iOS, altfel iTunes va refuza sa faca instalarea si va trebui sa descarcati un alt ipsw si sa luati procedura de la capat.

Descarca iOS 9.3.3