hocus. este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

hocus. este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple pentru promovare in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, iar dupa cum puteti vedea din clipul video de mai jos, vorbim despre un nou joc de tip puzzle de care ne putem bucura in terminalele noastre chiar acum.

Conform dezvoltatorilor jocului hocus., vorbim despre un titlu care ne pune mintea la contributie prin puzzle-urile pe care le are incluse, parcurgerea fiecarui nivel aducandu-ne in fata puzzle-uri din ce in ce mai complexe, rezolvarea fiecaruia permitandu-ne sa avansam la urmatorul nivel din joc.

New, polished, mind-bending, minimal puzzle game with dozens of levels and extra-ordinary design. Create/share your own levels. Beautifully crafted minimal puzzle game. 85 mind bending levels (new levels coming…).

Hocus. are nu mai putin de 85 de niveluri disponibile pentru utilizatorii care instaleaza jocul, fiecare dintre ele fiind fiind create cu un design special, un motor grafic avansat fiind folosit pentru acest joc, astfel incat utilizatorii sa aiba parte de o experienta de utilizare cat se poate de buna in viata de zi cu zi.

Hocus. este disponibil pentru descarcare gratuita in format universal din App Store, urmand acest link.