Celandia – o noua tema colorata pentru iOS

Celandia este o noua tema colorata pentru sistemul de operare iOS, aceasta oferindu-ne posibilitatea de a implementa o schimbare destul de interesanta pentru interfata iDevice-urilor, imaginea de mai jos prezentand cat se poate de clar ceea ce ofera acest pachet dupa instalarea in terminalele noastre.

Conform dezvoltatorului sau, Celandia are create nu mai putin de 300 de iconite pentru aplicatiile native si terte instalate in iDevice-urile noastre, insa modificarile sale nu se limiteaza doar la iconite, deoarece aplicatia Settings, Configurari, are pare de o schimbare destul de mare pentru interfata.

Mai mult decat atat, Celandia schimba si unele elemente din interfata grafica a altor aplicatii instalate in iDevice-uri, ea fiind compatibila cu toate terminalele care ruleaza iOS 7 – iOS 9.3.3 si au jailbreak facut.

Celandia: is a new iOS themes base don Material Palette with Circles.Initial reléase: 300 Icons, Settings Icons, Some UI.Compatible with iOS 7 up to iOS 9.3.3, also Works on iPhone 4 up to iPhone 6s Plus, iPad 2 up to iPad Pro 12,7 and iPod 5 and 6.REQUEST ANEMONE TO WORK.

Celandia este disponibila pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Celandia