Apple a cumparat Turi pentru a-si imbunatati sistemele de inteligenta artificiala

Compania Apple a finalizat recent achizitia unei noi companii americane, numele acesteia fiind Turi, iar specializarea sa are legatura cu inteligenta artificiala si modul in care calculatoarele analizeaza ceea ce facem noi pe internet si invata mai multe despre natura umana si cum functioneaza aceasta.

Turi este o companie cu sediul in Seattle, si se pare ca va ramane acolo, iar tehnologiile sale o vor ajuta pe Apple sa imbunatateasca sistemul de inteligenta artificiala al Siri, dar si al altor servicii online oferite de catre ea, acestea putand invata singure tabieturile utilizatorilor pentru a le oferi o experienta mai buna in folosirea lor.

In clipul video de mai jos aveti o prezentare a tehnologiei Turi care le permite calculatoarelor sa analizeze datele pe care cei de la Pinterest le aduna de la utilizatorii care le folosesc platforma, dar si modul in care oamenii pot intelege mai usor insemnatatea acestor date adunate de catre software.

Avand in vedere ca Apple are peste 1 miliard de utilizatori ai propriilor produse fizice, este clar ca are nevoie de software avansat pentru a monitoriza tot ceea ce se intampla in diversele sale servicii online, iar cei de la Turi au solutia cea mai buna pentru a ajuta compania Apple sa-si imbunatateasca produsele fizice, sau online.

https://www.youtube.com/watch?v=mN6MrzL1i78

Avand in vedere ca Apple nu a confirmat oficial achizitionarea Turi si totul se bazeaza pe informatii din interior, nimeni nu stie deocamdata care sunt planurile celor din Cupertino cu privire la viitorul companiei, insa cu siguranta vom vedea rezultate ale folosirii sale in urmatorii ani.