Carcasa pentru iPhone 7 negru apare intr-o prima imagine

iPhone 7 negru este real si o prima imagine cu noua carcasa demonstreaza faptul ca Apple va avea o schimbare majora pentru noi in toamna.

Carcasa pentru iPhone 7 negru apare astazi intr-o prima imagine dupa ce la amiaza am vazut si sertarul SIM negru pentru iPhone 7 prezentat intr-o imagine furnizata de catre un angajat al unei fabrici asiatice in care sunt fabricate componente pentru noul smartphone, deci lucrurile incep sa prinda contur.

In imaginea de mai jos puteti vedea cuma rata aceasta presupusa carcasa pentru iPhone 7 negru, ea avand design-ul pe care l-am vazut si in restul carcaselor pentru iPhone 7 prezentate intr-o varietate de imagini si clipuri video, marea noutate stand in faptul ca aceasta ar veni direct de la un partener Apple si nu de la producatori de accesorii.

Dupa cum puteti observa, vorbim despre o schimbare majora pentru design-ul iPhone 7 cu aplicarea acestei culori pentru carcasa, antenele fiind aproape invizibile multumita schimbarii de culoare, sau cel putin asta pare sa fie situatia din poza de mai jos, combinarea sa cu un dark mode pentru aplicatii in iOS 10 putand oferi ceea ce vor multi utilizatori.

Prima imagine cu o carcasa neagra pentru iPhone 7

Desi am vazut acum mai bine de o saptamana o prima imagine cu o carcasa albastra pentru iPhone 7, acum vedem pentru prima oara o imagine cu o carcasa neagra, dar mai mult decat atat, o carcasa care ar fi fabricata de catre un partener al Apple, iar aceasta conteaza cel mai mult in aceasta ecuatie pentru noi.

carcasa neagra iPhone

Productia unor componente pentru iPhone 7 a inceput deja in fabricile unor parteneri ai Apple, asa ca exista sansa ca in curand sa vedem mai multe componente negre pentru iPhone 7, adica eventuale butoane de volum si un posibil port Lightning, asta deoarece restul componentelor externe sunt deja negre.

Voi ce parere aveti despre aceasta carcasa pentru iPhone 7 negru si cum considerati aceasta schimbare destul de importanta facuta de catre cei din Cupertino pentru smartphone-ul lor de top ?