Un iPhone cade de la 800 de metri inaltime, supravietuieste pentru a-si spune povestea

Prostia costa, dar uneori poti avea noroc.

Stim cu totii cat de fragile sunt terminalele iPhone pe care le folosim in viata de zi cu zi si cat de usor li se sparg ecranele in cazul in care le scapam pe o suprafata semi-dura de la o inaltime nu foarte mare, majoritatea cazurilor in care un iPhone este scapat din mana finalizandu-se cu o schimbare de ecran.

Situatia este complet diferita pentru o femeie din Canada, aceasta scapandu-si terminalul iPhone de la inaltime de peste 800 de metri, insa desi oricine s-ar astepta ca dispozitivul sa fie complet distrus, se pare ca el a supravietuit cu zgarieturi minore in urma acestui zbor neplanificat si fara parasuta.

Femeia se afla intr-un avion Cessna care zbura deasupra unei zone impadurite din Canada, iar in toata istetimea sa, ea s-a hotarat sa deschida geamul avionului pentru a face o serie de poze, fara a se gandi ca viteza avionului nu-i va permite sa tina dispozitivul in mana in aer, lucru care s-a si intamplat.

Dupa o cadere de la peste 800 de metri inaltime, terminalul a ajuns pe pamant, iar crengile copacilor din zona par sa-i fi amortizat caderea astfel incat el sa nu fie complet distrus, dar desi femeia nu a specificat faptul ca acesta ar fi protejat de vreo carcasa si folie, este improbabil ca el sa nu fi fost protejat de ceva.

Nici nu m-am gandit ca vantul mi-l va smulge din mana. Am invatat lectia potrivita din aceasta experienta si nu voi mai face poze din avion cu geamul deschis, asta este sigur. Primul meu gand a fost : Ce? Chiar s-a intamplat asta ? Abia schimbasem soneria in cursul acelei dimineti inlocuind melodia Stayin’ Alive, insa acest miracol m-a convins ca ea este potrivita pentru telefonul meu.

Dupa aterizare, femeia si cei care o insoteau au inceput sa caute terminalul folosind Find My iPhone, unde au si observat ca el nu a fost complet distrus, insa sunetul soneriei acestuia i-a directionat spre locatia sa exacta, iar spre surprinderea tuturor, el nu a fost lovit chiar atat de puternic.

In ciuda acestei caderi de la o altitudine destul de mare, terminalul pare sa functioneze in continuare destul de bine, cel putin conform celor spuse de catre femeie, asa ca va fi intersant de vazut cat va mai rezista el.