Nexus 2016 va avea un buton Home animat

Nexus 2016 cu buton Home animat este una dintre marile noutati pregatite de catre Google pentru dezvoltatorii platformei Android.

Noi smartphone-uri din seria Nexus urmeaza sa fie lansate in cursul acestui an pe piata, cei de la Google continuand seria de succes a terminalelor vandute de catre compania Apple, insa versiunea din 2016 urmeaza sa aiba ceva inedit, mai exact un buton Home animat, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

Nexus 2016 urmeaza sa fie fabricat de catre compania taiwaneza HTC, un model cu ecran de 5.2 inch si un altul cu ecran de 5.5 inch fiind in dezvoltare in momentul de fata, cei de la Google cautand sa-si faca terminalele mult mai atractive pentru utilizatorii interesati sa le cumpere incepand din toamna.

Ideea de a implementa un buton Home animat pentru Nexus 2016 are cel mai probabil legatura si cu o tentativa de a face Google Assistant ceva mai popular, cei care au descoperit aceasta noua functionalitate fiind de parere ca el este gandit ina cest mod pentru a atrage atentia utilizatorilor la noul sistem oferit de catre cei de la Google.

Nexus 2016 vine cu un buton Home animat

Dupa cum puteti vedea in imagine, vorbim despre o animatie care transforma cercul alb, care reprezinta butonul Home, in 4 cerculete de dimensiune mai mica, acestea fiind colorate in culorile oficiale ale companiei Google, iar schimbarea este una foarte interesanta, care cu siguranta va atrage atentia unui numar mare de utilizatori.

google nexus 2016 buton home animat

Noul butone Home animat al Nexus 2016 este cu siguranta implementat in Android 7, insa probaibl nu va fi folosit in alte smartphone-uri in afara celor de la Google, sau cel putin nu pana cand chinezii vor descoperi o metoda de a oferi ceva similar pentru propriile produse vandute in Asia.

Desi Nexus 2016 este un smartphone dedicat in principal dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma Android, foarte multi utilizatori obisnuiti cumpara aceste terminale, iar pentru ei schimbarile de acest gen sunt importante si Google le face pentru a-si creste vanzarile globale.