Placa de baza a iPhone 7 apare intr-o prima imagine

Placa logica a iPhone 7 apare in PRIMA imagine pentru a ne dezvalui schimbarile pregatite de catre Apple.

Placa de baza, sau placa logica, a iPhone 7 apare astazi intr-o prima imagine furnizata, din cate se pare, direct de la un angajat al unui partener al companiei Apple, in cele doua imagini de mai jos fiind capturate patru placi separate care urmeaza sa fie folosite in asamblarea viitorului smartphone.

Practic aceste imagine cu placa logica iPhone 7 ne arata cum sunt fabricate aceste componente de catre partenerii celor de la Apple, ele fiind scoase de pe liniile de productie in pachete de catre 4, sau poate chiar mai multe bucati, ele fiind pozitionate cu conectorii in sensuri opuse pentru a fi fabricate mai usor.

In imagini vedem placa logica iPhone 7 in forma sa bruta, fara vreun chip sau alte componente montate pe ea, astfel ca asa arata aceasta componenta inainte de a fi livrata pentru cei care includ toate componentele care fac un iPhone sa functioneze, iar asta sugereaza ca imaginea ar fi reala.

Placa logica iPhone 7

Comparand placa logica iPhone 7 din imaginile de mai jos cu cea pe care Apple o foloseste in iPhone 6S, dimensiunile par sa se potriveasca, insa desigur ca exista multe modificari in ceea ce priveste punctele de prindere, dar si pozitionarea unora dintre circute, asa ca ne asteapta schimbari interesante.

placa logica iphone 7

Din pacate imaginile cu placa logica iPhone 7 nu vin impreuna cu detalii cu privire la ce fel de componente ar putea fi montate de catre partenerii celor de la Apple pe aceasta componenta, insa macare o vedem pe o parte si pe cealalta, iar de aici se vor putea face multe analize de catre expertii in repararea iPhone.

Apple face in mod regulat schimbari pentru felul in care arata placa logica a iPhone, iar in cazul acestei placi logice iPhone 7 vorbim cu siguranta despre schimbari pregatite de catre Apple, insa abia cand vom vedea aceasta componenta comparata cu cea a iPhone 6S vom sti ce ne asteapta din aceasta toamna.

placa logica iphone 7 2

Ieri v-am prezentat si carcasa iPhone 7 negru, plus o serie de sertare SIM pentru iPhone 7 negru, asa ca incetul cu incetul ajungem sa vedem cum va arata intr-adevar noul smartphone inaintea lansarii.