Apple va lansa un nou produs pentru monitorizarea sanatatii

Compania Apple se pregateste sa lanseze un produs complet nou in cursul anului 2017, impreuna cu versiunea aniversara a iPhone, cei din Cupertino avand in dezvoltare un dispozitiv pentru monitorizarea sanatatii, detalii clare privind functionalitatea completa a acestuia nefiind deocamdata oferite de catre cineva.

Conform informatiilor disponibile pana acum, noul produs pentru monitorizarea sanatatii utilizatorilor se afla in proces de dezvoltare de mai bine de 2 ani sub conducerea lui Jay Blahnik, deci vorbim despre ceva ce a intrat in productie cu putin timp inainte ca lansarea Apple Watch sa aiba loc oficial.

Noul produs pentru monitorizarea sanatatii urmeaza sa aiba o multitudine de aplicatii care vor permite culegerea de informatii privind ritmul cardiac, pulsul utilizatorilorului, nivelul glicemiei si multe altele, deci el va fi cu siguranta dotat cu o serie de senzori care deocamdata nu se regasesc in Apple Watch.

Un gadget pentru monitorizarea sanatatii

Cei de la Apple au intentionat sa implementeze in Apple Watch senzori de acest gen, insa asta ar fi insemnat ca produsul sa fie clasificat drept un dispozitiv medical, asa ca exista sansa ca noul dispozitiv pentru monitorizarea sanatatii sa fie unul complet diferit de linia Apple Watch disponibila pentru utilizatori.

It is understood that Apple will launch the first things the new device, and healthy sensing technology used in next year’s tenth anniversary of the launch of version iPhone. Supply chain sources, Apple’s new products will be the main killer of health-related applications, in order to accurately collect users’ personal daily life including heart rate, pulse, blood sugar changes and other information.

Apple a pus extrem de mare accent pe functiile pentru monitorizarea sanatatii disponibile in Apple Watch, asa ca era de asteptat ca un nou produs cu mai multe functii de acest gen sa fie lansat, iar el ar putea fi clasificat ca produs medical inainte de a fi vandut in SUA, deci ar putea avea in sfarsit multe functii utile.

Tim Cook a spus ca Apple se va concentra foarte serios pe dezvoltarea de produse care permit monitorizarea sanatatii utilizatorilor, asa ca era de asteptat sa aflam informatii de acest gen, iar pana in 2017 vom afla cu siguranta mai multe informatii despre el.

apple monitorizare sanatate