Prima Pagina iPhone 7S Foxconn va produce carcase din sticla ecrane OLED pentru iPhone 7S

Foxconn va produce carcase din sticla ecrane OLED pentru iPhone 7S

iPhone 7S cu ecran OLED si o carcasa din sticla va fi perfect pentru o versiune aniversara a iPhone.

Compania Foxconn, cel mai mare partener care asambleaza iPhone si iPad pentru Apple, se pregateste sa initieze productia de ecrane OLED si carcase din sticla care urmeaza sa fie folosite inclusiv in iPhone 7S, deocamdata taiwanezii creand componente pentru Apple in ideea de a atrage contracte de la americani incepand de anul viitor.

Versiunea aniversara a iPhone care va fi lansata anul viitor urmeaza sa foloseasca un ecran OLED si o carcasa din sticla, conform unei varietati de zvonuri aparute in ultimele luni, iar achizitia Sharp ii permite sa dezvolte propriile metode de fabricare pentru ecrane OLED, acestea urmand a fi folosite in iPhone 7S incepand din 2017.

Fabricand aceste componente pentru Apple, cei de la Foxconn vor intra in concurenta directa cu Samsung, Biel Crystal si Lens Technology, aceste companii lucrand in trecut cu Apple pentru ecrane si carcase din sticla folosite in terminalele iPhone, asa ca va fi interesant de vazut cine si ce procent din comenzi va castiga.

Ecran OLED si carcasa din sticla pentru iPhone 7S

In 2017 Apple va renunta la aluminiu pentru carcasa iPhone 7S si va folosi o carcasa din sticla in majoritatea unitatilor care vor fi produse pentru vanzare, ecranul OLED urmand a fi mai subtire si mai usor, el fiind pregatit pentru a inlocui actualele ecrane LCD folosite de 10 ani in smartphone-urile Apple.

Hon Hai Precision Industry, better known as Foxconn Technology Group, is developing a glass casing for smartphones as its key client Apple Inc. is said to be revamping the iPhone, people familiar with the developments say. Apple is expected to redesign the iPhone, including giving it a glass chassis.

Avand in vedere ca in 2017 se implinesc 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone, era normal ca Apple sa pregateasca si un upgrade major pentru linia sa de smartphone-uri, asa ca ecranul OLED si carcasa din sticla vor fi cu siguranta schimbari care vor motiva foarte multe persoane sa cumpere noul smartphone.

Foarte multa lume a laudat design-ul iPhone 4 ca fiind cel mai bun folosit vreodata de catre compania Apple intr-un smartphone propriu, asa ca revenirea la o carcasa din sticla va fi cel mai probabil laudata de catre foarte multe persoane, insa ramane de vazut si cum va arata iPhone 7S.

iphone 7s design nou

 • 180degrade

  =))) tr0llul de sevici? Cum va mai fi la anul feelingul de aluminiu? Va fi mai buna sticla?

 • 180degrade

  srb srb acum 2 zile :”spatele ala de zici ca este culoare artificiala….cum sa compari culoarea data de plastic cu sticla vs metal ma omule….ne intoarcem in 2010? :D:D”

  Ia zi srb..ne întoarcem in 2010? =))

 • Srb Srb

  Am zis ca apple va folosi o sticla speciala, nu cea din 2010 stai calm

 • V.P

  Pai Note 7 este primul device ce foloseste Gorilla Glass 5 “” ultima fita in domeniu ,,

 • Srb Srb

  GG5 nu prea ma da pe spate…eu vreau safir pe fata si spate

 • 180deGrade

  Imi tot sterge asta comentariile. Cum zici ceva de bufonul lui cum sterge comentariile.

 • Srb Srb

  hai intoarce-te 180 grade si pleaca te rog mult. Ma faci sa plang

 • Srb Srb

  esti in Bucuresti cumva?

 • Mateias

  Ce mi-as dori cel mai mult de la apple e sa puna butonul home in locul la logo de pe spate sau poate chiar putin mai sus ca reduca din spatiul irosit jos de marimea butonului si de a reduce bineinteles si spatiul de jos, personal prefer un telefon cu ecran mare dar din cauza acelor portiuni nu am ales sa iau un 6 plus pt ca acele portiuni il fac de-a dreptu enorm.

 • Bogdane

  La cat au laudat telefonul de la anu’ parca vad ca o sa fie fail, fara feature-uri noi si fara prea mult interes pentru cumparare

 • Srb Srb

  Exclus. Daca vine cu tot ce se zvoneste, o sa se vanda ca apa plata pe timp de canicula