Foxconn va produce carcase din sticla ecrane OLED pentru iPhone 7S

iPhone 7S cu ecran OLED si o carcasa din sticla va fi perfect pentru o versiune aniversara a iPhone.

Compania Foxconn, cel mai mare partener care asambleaza iPhone si iPad pentru Apple, se pregateste sa initieze productia de ecrane OLED si carcase din sticla care urmeaza sa fie folosite inclusiv in iPhone 7S, deocamdata taiwanezii creand componente pentru Apple in ideea de a atrage contracte de la americani incepand de anul viitor.

Versiunea aniversara a iPhone care va fi lansata anul viitor urmeaza sa foloseasca un ecran OLED si o carcasa din sticla, conform unei varietati de zvonuri aparute in ultimele luni, iar achizitia Sharp ii permite sa dezvolte propriile metode de fabricare pentru ecrane OLED, acestea urmand a fi folosite in iPhone 7S incepand din 2017.

Fabricand aceste componente pentru Apple, cei de la Foxconn vor intra in concurenta directa cu Samsung, Biel Crystal si Lens Technology, aceste companii lucrand in trecut cu Apple pentru ecrane si carcase din sticla folosite in terminalele iPhone, asa ca va fi interesant de vazut cine si ce procent din comenzi va castiga.

Ecran OLED si carcasa din sticla pentru iPhone 7S

In 2017 Apple va renunta la aluminiu pentru carcasa iPhone 7S si va folosi o carcasa din sticla in majoritatea unitatilor care vor fi produse pentru vanzare, ecranul OLED urmand a fi mai subtire si mai usor, el fiind pregatit pentru a inlocui actualele ecrane LCD folosite de 10 ani in smartphone-urile Apple.

Hon Hai Precision Industry, better known as Foxconn Technology Group, is developing a glass casing for smartphones as its key client Apple Inc. is said to be revamping the iPhone, people familiar with the developments say. Apple is expected to redesign the iPhone, including giving it a glass chassis.

Avand in vedere ca in 2017 se implinesc 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone, era normal ca Apple sa pregateasca si un upgrade major pentru linia sa de smartphone-uri, asa ca ecranul OLED si carcasa din sticla vor fi cu siguranta schimbari care vor motiva foarte multe persoane sa cumpere noul smartphone.

Foarte multa lume a laudat design-ul iPhone 4 ca fiind cel mai bun folosit vreodata de catre compania Apple intr-un smartphone propriu, asa ca revenirea la o carcasa din sticla va fi cel mai probabil laudata de catre foarte multe persoane, insa ramane de vazut si cum va arata iPhone 7S.

iphone 7s design nou