Prima Pagina iPhone Cum folosesti un card microSD cu orice iPhone

Cum folosesti un card microSD cu orice iPhone

Cu un card microSD conectat la iPhone poti stoca filme, poze, muzica sau documente fara probleme.

Unul dintre marile regrete ale multor utilizatori este imposibilitatea de a conecta un card microSD la iPhone pentru a salva datele care nu mai incap in mediile de stocare ale terminalelor noastre, insa in rezolvarea acestei probleme vine un mic accesoriu numit Leef iAccess pe care il vedeti in imaginea de mai jos si il puteti gasi aici.

Acest gadget de dimensiuni mici va permite sa conectati orice card microSD la iPhone, sau mai exact la orice iPhone care are port Lightning, iar cu ajutorul unei aplicatii dezvoltate de catre cei de la Leef veti putea stoca o varietate de date in mediul de stocare, eliberand astfel spatiu pretios din terminalele voastre.

Practic, Leef iAccess se conecteaza la iPhone prin portul Lightning al dispozitivelor noastre, iar un card microSD se introduce intr-un port special pozitionat in partea sa opusa, accesarea datelor stocate in el facandu-se prin aplicatia speciala a celor de la Leef, pe care o puteti instala in iPhone-urile voastre.

Cum conectezi un card microSD la iPhone

Dupa ce ati conectat cardul microSD la iPhone folosind Leef iAccess si ati deschis aplicatia celor de la Leef, veti putea copia in acel mediu de stocare poze, filme, muzica, documente si orice fel de fisiere de acest tip, insa nu veti putea stoca aplicatii, acestea trebuind instalate exclusiv in mediul de stocare al iPhone.

microSD iPhone

Desi vorbim despre o limitare din acest punct de vedere, instalarea aplicatiilor trebuind facuta in iPhone si nu in acel card microSD, partea buna este ca puteti stoca GB peste GB de muzica, filme, poze, sau orice fel de alte documente si le puteti accesa de pe acel card microSD fara sa va mai bateti capul cu memoria iPhone.

Puteti cumpara Leef iAccess din aceasta pagina, insa va trebuie si un card microSD pe masura, el avand suport pentru carduri micro SD de pana la 128 GB, iar pentru a avea parte de cea mai buna experienta pentru accesarea sau copierea fisierelor, va recomand un card precum acesta, orice alt card similar din clasa 10, sau chiar card-ul celor de la Leef pe care il puteti gasi aici.

Aplicatia celor de la Leef o puteti descarca, in format universal, din App Store urmand acest link.

 • cnT

  Interesant. Bine de știut. Stiri bune si noutăți zilnic , gj Zaone !

 • KTA

  Cu diferenta de 400 de ron cat costa cele 2 “jucarii” iti cumperi direct i6s de 64 si nu de 16 GB😜.

 • Care 400 de lei ? E vorba de jumatate de pret si ajungi mai ieftin daca iei un card de capacitate mai mica, sau chiar mai ieftin.

 • catalin

  Ăștia fac orice numai sa nu mărească memoria la iPhone.

 • Srb Srb

  cum sa nu? din toamna iphone va veni cu 32 gb si sa speram ca cele 3 config vor fi 32 128 si 256

 • KTA

  Nu inteleg Zaone la ce jumatate de pret faci referire❓

 • adrian_ady

  Nu funcționează, se întrerupe tot timpul…. e o porcărie nu merita banii…

 • Beelzaboot teriaksun

  viteza nu e extraordinara, dar se pot salva contacte , se pot muta poze/video’uri , inclusiv filmat/facut poze direct pe memoria externa.

  aplicatia lor acopera cam toate nevoile, inclusiv music player integrat ( recunoaste muzica de pe card, desigur ).

  recomand 9/10

 • aditza_adi

  Nu recomand. Nu funcționează

 • Silviu Stoianoff

  Te contrazic, merge perfect i-l am de jumă de an