Prima Pagina iOS 10 iOS 10 public beta 4 a fost lansat

iOS 10 public beta 4 a fost lansat

iOS 10 public beta 4 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, acest build al sistemului de operare fiind oferit la doar cateva ore dupa ce iOS 10 beta 5 a fost lansat oficial pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, astfel ca acum inclusiv utilizatorii obisnuiti se pot bucura de update.

V-am explicat in articolul anterior care sunt noutatile iOS 10 beta 5 si va recomand sa va uitati acolo, ele fiind putine la numar, insa le veti regasi inclusiv in iOS 10 public beta 4 dupa ce veti instala aceasta versiune a sistemului de operare, asa ca nu va asteptati la altceva fata de ceea ce vedeti acolo.

Exact precum in cazul versiunilor anterioare ale sistemului de operare, puteti instala iOS 10 public beta 4 prin intermediul sistemului Actualizare Software, Software Update, prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

iOS 10 public beta 4 poate fi instalat de catre toti utilizatorii obisnuiti de iDevice-uri, compania Apple oferindu-ne tuturor posibilitatea de a testa versiunile beta ale sistemelor sale de operare pentru a raporta eventuale probleme pe care le descoperim in folosirea lor zilnica in dispozitivele noastre.

UPDATE: macOS Sierra public beta 4 a fost deasemenea lansat.

iOS 10 public beta 5

 • alexandru20

  Parca la public beta era cu o cifra inapoi…

 • Asa-i.

 • Andrei

  Ciudat sunetul de blocare, dar interesant…🤔

 • alex alexandru

  Pai atunci e public beta 4 nu public beta 5…

 • burn

  iOS 10 beta 5 si iOS 10 public beta 4 e scris destul de clar

 • Andrei Razvan

  Salut, am ios 9.3.2 momentan si vreau sa incerc ios 10 beta 4, sunt curios daca dau restore o sa pot reveni la 9.3.2 sau voi fi obligat sa instalez 9.3.4, nu ar fi problema totusi,dar stiu ca nu mai pot baga backup-ul de la 9.3.2 in 9.3.4 sau gresesc?

 • Alex S.

  @andrei
  Poti testa ios 10 dar te poti intoarce doar la 9.3.3 sau 9.3.4
  La 9.3.3 doar cateva zile inca, pt ca apple se va grabi sa nu mai la 9.3.3 din cauza jailbreakului !!!
  Iar backupul de la 9.3.2 il poti restaura mai sus adica la 9.3.3 sau 9.3.4 !!!