Samsung Galaxy Note 7 a inregistrat precomenzi record in Coreea de Sud

Samsung Galaxy Note 7 are parte de un start extrem de bun, noul smartphone al celor de la Samsung inregistrand precomenzi duble fata de Samsung Galaxy S7 in primele doua zile de disponibilitate, mai exact 200.000 de unitati precomandate in Coreea de Sud, fata de doar 100.000 inregistrate tot acolo pentru Galaxy S7.

Cu 200.000 de precomenzi pentru Samsung Galaxy Note 7 in doar doua zile, cei de la Samsung si-au doborat propriul record in materie de vanzari pentru vreun smartphone lansat pana in momentul de fata pe piata, semn ca terminalul va creste serios profitul companiei coreene in primele trimestre fiscale de disponibilitate.

Acest record de precomenzi pentru Samsung Galaxy Note 7 nu este totusi atribuit in totalitate doar functiilor pe care terminalul le are, coreenii oferind un Gear Fit 2, in valoare de 177 dolari, cadou la achizitie impreuna cu o reducere de 50% la inlocuirea ecranului in cazul in care se sparge, plus un gift card de 90 de dolari pentru Samsung Pay Mall.

Samsung Galaxy Note 7 – 200.000 de precomenzi in Coreea de Sud

Practic, toti coreenii care au cheltuit aproximativ 800 de dolari pentru un Samsung Galaxy Note 7 au primit si cadouri in valoare de aproximativ 270 de dolari, asa ca deal-ul este unul destul de bun si peste 200.000 de oameni au fost convinsi ca noul smartphone merita cumparat, asa ca l-au precomandat.

Samsung Electronics’ new smartphone Galaxy Note 7 saw more than 200,000 preorders over the past two days, double that of its S7 sibling, industry data showed on Aug. 9. The preorder figure is the highest-ever for a Galaxy phone.

Ca sa fiu sincer, cred ca mai toti analistii se asteptau ca Samsung Galaxy Note 7 sa inregistreze precomenzi foarte bune si vanzari mari in primele luni de disponibilitate, iar asta pentru ca el imprumuta multe caracteristici de succes al unui smartphone care a adus multi bani pentru Samsung, asa ca urmeaza sa vedem mai multe vesti similare despre Samsung Galaxy Note 7.

In Romania va puteti inregistra in aceasta pagina pentru a afla cand Samsung Galaxy Note 7 este disponibil pentru precomanda.

samsung vr