Instaleaza iOS 10 public beta 4 pe iPhone sau iPad

10

iOS 10 public beta 4 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru utilizatorii de aplicatii ai platformei iOS, dezvoltatorii avand parte de iOS 10 beta 5 pentru a putea testa noutatile pe care aceste versiuni ale sistemului de operare le aduc, ambele avand exact aceleasi schimbari pentru utilizatorii din intreaga lume.

Din pacate nu vorbim despre chiar atat de multe imbunatatiri pentru iOS 10 public beta 4 implementate de catre compania Apple, asa ca nu va asteptati la acest lucru, desi performantele au fost mult imbunatatite, iar sunetul de blocare a fost schimbat in ceva mai usor de inteles.

Daca ati instalat deja iOS 10 public beta 3, atunci puteti instala iOS 10 public beta 4 direct din iPhone iPad sau iPod Touch prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmarea pasilor din respectivul meniu, minim 1 GB de spatiu de stocare liber fiind necesar pentru instalare.

Instalare iOS 10 public beta 4

Inainte de a incepe iOS 10 public beta 4 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 10 public beta 4 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.