Prima Pagina iOS 10 Noutatile iOS 10 beta 5 – 20 de schimbari pentru iPhone si...

Noutatile iOS 10 beta 5 – 20 de schimbari pentru iPhone si iPad

In aceasta dimineata puteti vedea intr-un nou clip video ce aduce nou iOS 10 beta 5, schimbarile oferite de catre compania Apple fiind disponibile in numar destul de mic in momentul de fata, dar este de asteptat avand in vedere ca vorbim despre cea de-a cincea versiune beta a iOS 10 lansata pana acum.

In clipul video de mai jos veti vedea 20 dintre modificarile mici sau mari implementate de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad sau iPod Touch, iar pe masura ce ne apropiem de lansarea oficiala a sistemului de operare, vom vedea tot mai putine schimbari vizibile pentru iOS-ul iDevice-urilor.

Pot sa va spun ca performantele iOS 10 beta 5 au fost serios imbunatatite fata de cele oferite in versiunile anterioare ale sistemului de operare, deci dina cest punct de vedere exista o imbunatatire majora, compania Apple inlocuind chiar si sunetul de blocare al terminalelor, asa ca veti auzi altceva la blocare.

Ce aduce nou iOS 10 beta 5

Din pacate nu exista schimbari foarte mari in iOS 10 beta 5, asa cum se intampla in beta build-urile anterioare, insa macar exista ceva nou.

 

 • KTA

  Zaone, vineIOS10 final cu DarkMode?

 • cas

  Trebuia sa fie si in beta …dark mode, nici măcar in beta 5 nu e, deci nu prea cred, si eu il aștept cu nerăbdare

 • Aplicatia Ceas, de exemplu, are Dark Mode, e posibil sa aiba si altele.

 • catadelabc

  Si navigonul tot nu functioneaza…ai idee ce e de facut, Zaone ??

 • Hector

  Eu am iOS 10 Beta 4 ca inca nu am apucat sa instalez Beta 5, pe iPhone 6 si am Dark Mode in Aplicatia Clock…

 • ABC

  Se pare ca nu ma lasa sa apelez favoritele cu 3d touch … ramane blocat, asa e si la voi?

 • Gabriel

  @ABC Da si la mine face la fel.

 • ABC

  Ee, uite un bug, sper sa il rezolve, inca o chestie ciudata sa zic asa, ca sa nu zic naspa, e atunci cand ridici tel se aprinde ecranul, nu ecstralucita chestia asta, si gen doar sa atingi butonul de home sa deblochezi tel nu prea merge sau nu inteleg eu treaba asta cu ecranul inchis nu merge, doar cand e aprins atat, in restce foarte ok, imi plac notificarile, sunetul de la taste si chiar ala de blocare e ok, oricum tin cont ca e o versiune beta