Noutatile iOS 10 beta 5 – 20 de schimbari pentru iPhone si iPad

In aceasta dimineata puteti vedea intr-un nou clip video ce aduce nou iOS 10 beta 5, schimbarile oferite de catre compania Apple fiind disponibile in numar destul de mic in momentul de fata, dar este de asteptat avand in vedere ca vorbim despre cea de-a cincea versiune beta a iOS 10 lansata pana acum.

In clipul video de mai jos veti vedea 20 dintre modificarile mici sau mari implementate de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad sau iPod Touch, iar pe masura ce ne apropiem de lansarea oficiala a sistemului de operare, vom vedea tot mai putine schimbari vizibile pentru iOS-ul iDevice-urilor.

Pot sa va spun ca performantele iOS 10 beta 5 au fost serios imbunatatite fata de cele oferite in versiunile anterioare ale sistemului de operare, deci dina cest punct de vedere exista o imbunatatire majora, compania Apple inlocuind chiar si sunetul de blocare al terminalelor, asa ca veti auzi altceva la blocare.

Ce aduce nou iOS 10 beta 5

Din pacate nu exista schimbari foarte mari in iOS 10 beta 5, asa cum se intampla in beta build-urile anterioare, insa macar exista ceva nou.