PokeLoke iti trimite notificari in Pokemon GO cand sunt pokemoni in preajma

PokéLoké for Pokemon GO este o aplicatie creata special pentru jucatorii Pokemon GO care doresc sa prinda absolut toti pokemonii pusi in joc de catre dezvoltatorii de la Niantic, ea fiind gandita in ideea de a afisa notificari pe iPhone sau iPod Touch in momentul in care un pokemon se afla in preajma utilizatorului.

Folosind un serviciu special care monitorizeaza serverele Pokemon GO, aplicatia PokéLoké for Pokemon GO va afisa o notificare obisnuita in terminale, iar la vederea sa ar trebui sa stiti ca puteti cauta pokemoni prin preajma voastra, asa ca veti sti sa va pregatiti pentru a prinde cel putin unul, in functie de ceea ce este disponibil.

Aplicatia PokéLoké for Pokemon GO va monitorizeaza in mod constant locatia si consuma baterie, insa in aceasta este sacrificiul pe care va trebui sa il faceti daca doriti sa prindeti absolut toti pokemonii din joc, asa ca ar fi bine sa aveti mai mereu o baterie externa la voi pentru a sti ca nu ramaneti fara energie.

Aplicatia PokéLoké for Pokemon GO pentru jocul Pokemon GO este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link.

PokéLoké – Get alerts when you’re near Pokémon you’re looking for on Pokémon GO & see the Pokémon around you! Then simply go to their exact location to add them to your collection.

1. See Pokémon near you and their exact location
2. Set alerts to be notified when you move into an area where one of the Pokémon you’re looking for is!
3. Go straight to where rare Pokémon are and add them to your collection
4. Show off your awesome new Pokémon!

PokeLoke for Pokemon GO

4 COMENTARII

  1. Pana la urma a luat-o, dar nu are nici o treaba ce gaseste aplicatia cu ce se afla efectiv in zona… plus ca dupa primele 10 scanari nu afiseaza cat ar costa IAP