Reducere la MacBook Pro, cumpara-l mai ieftin ca in Apple Store

Daca sunteti in cautarea unui MacBook Pro la reducere in aceasta perioada, atunci veti fi bucurosi sa aflati ca puteti cumpara unele modele ale laptop-urilor Apple la preturi mai mici decat in Apple Store, in unele cazuri, iar acest model beneficiaza de o reducere de 1000 LEI fata de pretul din Apple Store Germania, de exemplu.

Puteti beneficia de reducere la MacBook Pro pentru ca Apple incearca sa isi creasca vanzarile in aceasta perioada, asa ca a decis sa vanda produsele la preturi mai mici decat cele pe care le percepe in mod normal, insa nu ofera reducerile in magazinele sale online, ci la retaileri, iar asa putem cumpara MacBook Pro mai ieftin decat in Apple Store Europa.

Desigur ca modelul de mai sus este doar un exemplu, deoarece puteti cumpara acest model cu 800 LEI reducere fata de pretul din Apple Store, asa ca beneficiati de un MacBook Pro cu performante bune si la un pret foarte bun, chiar si pentru Romania, situatia fiind una de care merita profitat.

Reducere la MacBook Pro cu pret mai mic decat in Apple Store

Aceste reduceri la MacBook Pro sunt desigur disponibile pentru o perioada limitata de timp in aceasta pagina, impreuna cu multe altele, si daca sunteti interesati sa cumparati ceva, va recomand sa o faceti cat inca produsele sunt disponibile la pret redus, stocurile fiind limitate, iar cand ele se vor epuiza, produsele vor disparea din oferta.

Desigur ca daca nu doriti sa cheltuiti bani cu un Mac, atunci gasiti in aceasta pagina reduceri de pana la 37% la o gama foarte variata de laptop-uri.

macbook pro reducere

3 COMENTARII