DxO ONE – camera care transforma iPhone intr-un DSLR

DxO ONE este o camera special creata pentru terminalele iPhone cu conector Lightning, ea promitand sa ne permita sa inregistram poze de calitate DSLR folosindu-ne smartphone-urile, dar nu si camera lor integrata, aceasta nefiind capabila sa ofere asemenea performante in momentul actual.

In loc sa foloseasca binecunoscuta camera standard a iPhone, DxO ONE este practic o camera de sine statatoare, ea doar conectandu-se la iPhone pentru a fi controlata in vederea inregistrarii de poze, o aplicatie speciala dezvoltata pentru ea permitandu-ne sa facem reglaje fine inainte de a inregistra pozele.

In clipul video de mai jos aveti prezentata in detaliu camera DxO ONE pentru iPhone, ea permitand introducerea inclusiv a unui card microSD pentru a salva pozele direct in ea, insa inregistrarea se face folosind un buton care este pozitionat in partea superioara a carcasei sale, el facilitand capturarea pozelor foarte rapid.

Camera DxO ONE transforma iPhone intr-un DSLR

Cu o camera ca DxO ONE, va puteti transforma in regele sau regina Facebook sau Instagram, deoarece veti putea publica o multitudine de poze de calitate foarte buna si va veti pacali prietenii ca ele au fost inregistrate folosind terminalul vostru iPhone, desi in realitate voi stiti care este adevarul.

Daca sunteti interesati de camera DxO ONE, atunci o puteti cumpara urmand acest link, pretul sau fiind unul pe masura performantelor.

The DxO ONE attaches to your iPhone and transforms it into a professional-quality connected camera. Featuring a 1-inch format 20.2 megapixel sensor and a high-quality f/1.8 lens, it captures amazing images, even in low light. The companion iOS app turns your iPhone display into a beautiful viewfinder and gives you full control over the camera’s settings.