Prima Pagina iPhone DxO ONE – camera care transforma iPhone intr-un DSLR

DxO ONE – camera care transforma iPhone intr-un DSLR

DxO ONE este o camera special creata pentru terminalele iPhone cu conector Lightning, ea promitand sa ne permita sa inregistram poze de calitate DSLR folosindu-ne smartphone-urile, dar nu si camera lor integrata, aceasta nefiind capabila sa ofere asemenea performante in momentul actual.

In loc sa foloseasca binecunoscuta camera standard a iPhone, DxO ONE este practic o camera de sine statatoare, ea doar conectandu-se la iPhone pentru a fi controlata in vederea inregistrarii de poze, o aplicatie speciala dezvoltata pentru ea permitandu-ne sa facem reglaje fine inainte de a inregistra pozele.

In clipul video de mai jos aveti prezentata in detaliu camera DxO ONE pentru iPhone, ea permitand introducerea inclusiv a unui card microSD pentru a salva pozele direct in ea, insa inregistrarea se face folosind un buton care este pozitionat in partea superioara a carcasei sale, el facilitand capturarea pozelor foarte rapid.

Camera DxO ONE transforma iPhone intr-un DSLR

Cu o camera ca DxO ONE, va puteti transforma in regele sau regina Facebook sau Instagram, deoarece veti putea publica o multitudine de poze de calitate foarte buna si va veti pacali prietenii ca ele au fost inregistrate folosind terminalul vostru iPhone, desi in realitate voi stiti care este adevarul.

Daca sunteti interesati de camera DxO ONE, atunci o puteti cumpara urmand acest link, pretul sau fiind unul pe masura performantelor.

The DxO ONE attaches to your iPhone and transforms it into a professional-quality connected camera. Featuring a 1-inch format 20.2 megapixel sensor and a high-quality f/1.8 lens, it captures amazing images, even in low light. The companion iOS app turns your iPhone display into a beautiful viewfinder and gives you full control over the camera’s settings.

 • amfetamin

  De 480$ mai bine îmi iau un mirrorless destul de performant sau de ce nu chiar un dslr.

 • rundown

  Amfetamin, de banii astia iti vand eu un nikon DSLR si bag si niste pastilute pentru “raceala” in pachet in semn de apreciere. :)). Ce zici?

 • amfetamin

  Nu am de gând sa-mi cumpăr de curând un aparat foto,ziceam si eu ca mai bine sunt investiți banii ăștia intr-un aparat dedicat dar îți mulțumesc pt ofertă. Eu sunt cu Canon 😎😎

 • Alex S.

  Fite platite scump…
  Si lentila de pe dslr e lentila 😃

 • Toma

  Cu 480 de dolari îmi cumpăr un EOS 110D, iar acolo chiar vorbim de un DSLR.

 • Toma

  Ideea e că 1920 de lei (480USD) sunt bani mulți. Poți lua orice cameră foto entry-level sau chiar un DSLR.

 • amfetamin

  Exact la asta ma refeream!

 • Viorel Predatorul

  Îți cumperi doar body, fără obiectiv, și în plus 110D este foarte slab. E DSLR doar cu faptul că îi poți schimba obiective.

 • amfetamin

  Cred ca e vorba de 1100D si nu de 110D si nu e doar body,cel puțin asa am văzut pe eMAG deși nu mai face parte din produsele aflate la vânzare. Prețul oricum e mai mic de 480$.

 • amfetamin

  Cred ca e vorba de 1100D si nu de 110D(recunosc ca nu ma prea pricep,nu am găsit pe net 110D) si nu e doar body,cel puțin asa am văzut pe eMAG(1358 lei a fost) deși nu mai face parte din produsele aflate la vânzare. Prețul oricum e mai mic de 480 $.

 • Viorel Predatorul

  Corect, ai dreptate! Prețul include și obiectivul, însă este un obiectiv de cea mai proastă calitate,, care poate fi ținut pe aparat să nu îți intre praf la senzor 🙂
  Pe dpreview, scorul este subțire, la 6.9/10. Cred că mai bune poze faci cu iPhone…

 • Toma

  Să nu exagerăm. E un DSLR entry-level cu posibilitățile sale. Nu poți compara un obiectiv și un senzor pentru DSLR cu un senzor cât bobul de orez, ce se pune pe un iPhone.

 • Viorel Predatorul

  Corect! Așa este!