Samsung Galaxy Note7 are cel mai bun ecran folosit vreodata intr-un smartphone

Samsung Galaxy Note7 are cel mai bun ecran si distruge concurenta in testele facute de catre expertii de la DIsplay Mate.

Samsung Galaxy Note7 are cel mai bun ecran folosit vreodata intr-un smartphone, conform expertilor de la Display Mate, ei avand ocazia de a testa noul produs al companiei Samsung si au ajuns la concluzia ca in momentul de fata el nu are rival in ceea ce priveste calitatea imaginilor afisate pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy Note7 are un ecran curbat Super AMOLED cu diagonala de 5.7 inch si rezolutie qHD de 2560 x 1440 pixeli, iar conform celor de la Display Mate, el intrece orice alt ecran folosit intr-un smartphone, notele de foarte bine si excelent fiind oferite de catre expertii americani.

De la luminozitatea ecranului si pana la claritatea imaginilor sau redarea corecta si exacta a culorilor, ecranul Samsung Galaxy Note7 impresioneaza, el avand si cea mai mica rata de reflexie a luminii dintre toate smartphone-urile, dar si cea mai mare gama de culori pe care este capabil sa le redea.

Samsung Galaxy Note7 are cel mai bun ecran

Mai mult decat atat, cei de la Display Mate au fost impresionati de faptul ca ecranul Samsung Galaxy Note7 permite setarea a nu mai putin de 4 moduri de colorare a ecranului, o functie numita Cinema Mode permitand acest lucru, iar acest lucru este ideal pentru redarea clipurilor video 4K disponibile pe internet.

Aproape toate testele facute in laborator si toate masuratorile arata unele imbuntatiri pentru ecran in comparatie cu Galaxy Note5 si Galaxy S7. Galaxy Note7 are implementate multe imbunatatiri de ultima generatie pentru ecran, tehnologia pentru dezvoltarea de ecrane OLEd avansand mai repede ca oricand. Galaxy Note7 are ecranul cu cele mai multe imbunatatiri tehnologice si inovatii pe care l-am testat vreodata.

Desi o comparatie cu iPhone nu este facuta, este cat se poate de clar faptul ca Samsung Galaxy Note7 umileste iPhone 6S cand vine vorba despre calitatea imaginilor redate pe ecran, cei de la Apple avand foarte multe de recuperat din acest punct de vedere.

Avand in vedere ca Apple va lansa un iPhone 7S cu ecran OLED, este clar ca tehnologia folosita in aceste componente a evoluat suficient de mult pentru a face ecranele IPS LCD uitate, iar cei de la Apple vor trebui sa faca rapid schimbarea pentru a nu fi lasati in urma.