TOP 10 carcase cu baterie pentru iPhone care merita cumparate

O carcasa cu baterie pentru iPhone s-ar putea dovedi a fi cel mai bun prieten al vostru in situatia in care aveti nevoie de energie suplimentara pentru calatoriile pe care le faceti, iar asta pentru ca smartphone-urile celor de la Apple au deficiente majore in ceea ce priveste autonomia bateriei.

Zilele trecute v-am prezentat un top 10 baterii externe pentru iPhone, insa daca sunteti interesati de carcase cu baterie pentru iPhone care sa nu necesite un cablu lung care sa va iasa din buzunar cand va plimbati, ei bine mai jos aveti cateva recomandari.

Avand in vedere ca vorbim despre o carcasa cu baterie si nu despre o baterie externa de sine statatoare, energia stocata de catre aceste carcase este mai mica, dar confortul pe care il aveti este mai mare, voi alegeti ce merita cumparat si in ce conditii, pentru a nu face un compromis prea mare.

10 carcase cu baterie pentru iPhone

Unele dintre carcasele cu baterie pe care le vedeti mai jos au inclus si un card microSD care va permite sa extindeti capacitatea de stocare a terminalelor voastre, insa daca doriti ceva mai simplu, v-am explicat ieri cum conectati un card micro SD la iPhone, costurile fiind desigur si mult mai mici.

Top 10 carcase cu baterie pentru iPhone :

In functie de capacitatea bateriei din carcasa, acestea va pot incarca terminalele iPhone o data, sau de mai multe ori.

carcasa baterie externa iphone