iPhone SE este disponibil la reduceri de care trebuie sa profiti

iPhone SE este cel mai nou model de smartphone Apple lansat in cursul lunii martie, iar desi vorbim despre un telefon mobil care are doar putin peste 4 luni din momentul in care a fost lansat pe piata, astazi puteti cumpara iPhone SE la reducere, pretul final fiind mai mic decat cel cu care este vandut dispozitivul in Apple Store.

Veti gasi iPhone SE la pret redus si mai mic decat in Apple Store in aceasta pagina, compania Apple fiind hotarata sa creasca substantial vanzarile de iPhone-uri, asa ca trece peste faptul ca terminalul sau nu este disponibil de chiar atat de mult timp pe piata si il vinde la un pret ceva mai apropiat de realitatea in care ne aflam.

iPhone SE 16 GB are un pret de vanzare de 490 de euro in majoritatea magazinelor Apple din Europa, insa din aceasta pagina il puteti cumpara la pretul de 470 de euro in momentul de fata, deci vorbim despre o reducere de 20 de euro fata de pretul practicat in magazinul Apple, el fiind mai mic si decat la operatori.

iPhone SE 64 GB este deasemenea disponibil in aceasta pagina cu o reducere de 20 de euro fata de pretul normal de vanzare in magazinele Apple din Europa, dar si fata de pretul practicat de catre operatorii de telefonie mobila din Romania, asa ca indiferent ce model alegeti, veti cumpara din Romania, mai ieftin decat din Apple Store.

Ca de obicei, va spun ca promotiile sunt limitate si ca daca sunteti interesati sa faceti o achizitie, ar fi bine sa nu o ratati, mai ales ca e putin probabil ca pretul acestui terminal sa mai scada substantial pana de Black Friday.

iphone se reducere