Iata cum descarci pozele Instagram ale prietenilor tai

Instagram este cea mai mare retea de photo sharing de pe planeta, cu sute de milioane de utilizatori activi lunar, acestia incarcand zeci de miliarde de poze si miliarde de clipuri video, insa desigur ca nimeni nu permite descarcarea lor, sau cel putin aceasta ni se spune de catre companai detinuta de Facebook.

In realitate, un dezvoltator a reusit sa faca o extensie pentru browserul Google Chrome numita Chrome IG Story, aceasta oferind posibilitatea de a descarca toate pozele publicate de catre utilizatori prin intermediul Instagram Stories, deci vorbim despre pozele care teoretic sunt vizibile doar o zi in cadrul retelei.

Cu ajutorul extensiei Chrome IG Story, oricine va vedea in interfata desktop a Instagram toate pozele publicate prin intermediul Instagram Stories si va putea descarca intreaga arhiva a respectivei persoane pe care o urmareste, totul fiind facut extrem de simplu, direct in calculatoarele utilizatorilor.

Dupa descarcarea tuturor imaginilor disponibile in Instagram Stories, puteti face orice doriti cu respectivele poze, chiar daca Instagram a anuntat ca aceste poze vor si terse complet din cadrul retelei sale de partajare a pozelor, asa ca nu va asteptati ca respectivul continut multimedia va disparea complet la o zi dupa publicare.

This extension injects your friend’s Instagram Stories above your feed on the Instagram.com desktop website just like it appears in the Instagram mobile app. Simply click the icon of the Instagram user to view their Story. Right click the icon of the Instagram user to download their Story.

Chrome IG Story este disponibil pentru descarcare din aceasta pagina, insa desigur ca este disponibil exclusiv cu browserul Google Chrome.